Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Nyt værksted i Greve får asfaltarbejdet op i gear

Tirsdag 12. september 2017 kl: 23:19
Share  


Af: Redaktionen

Asfaltentreprenøren Colas Danmark A/S har i de sidste tre-fire år gået og kigget efter et nyt værksted til at reparere de mange maskiner, der bruges til at anlægge og vedligeholde vejene på Sjælland. Ved lidt af et tilfælde hørte virksomheden om Lastas’ ledige lokaler på Ventrupparken i Greve fra en samarbejdspartner. Efter en besigtigelse af stedet besluttede ledelsen at flytte virksomhedens værksted fra Glostrup til Greve. Den beslutning har Colas Danmark ikke fortrudt

På Colas Danmarks nye værksted i Greve har mekanikerne fået ideelle arbejdsforhold til at reparere asfaltarbejdernes udstyr i den 900 kvadratmeter store hal, som lige er blevet støjisoleret. Ved siden af værkstedet har virksomheden også fået en stor vaskehal til at rengøre asfaltmaskinerne. Bag vækststedet har Colas en 4000 kvadratmeter stor plads til opmagasinering af deres materiel.

 
- Vi har indgået en 10-årig lejeaftale med Lastas, der ejer bygningen og grunden. Vi var rigtig glade, da vi fandt det her sted. Vi kunne se mulighederne i at etablere vores nye værksted i Greve. Her har vi fået plads til at indrette det helt ideelt til vores behov. Vi kan heller ikke få en bedre placering geografisk i forhold til vores aktiviteter på Sjælland. Vores nye værksted ligger i et trafikalt knudepunkt i forhold til motorvejen, som har fået et ekstra spor på Køge Bugt strækningen. Nu kan vi hurtigere end før komme frem og tilbage mellem værkstedet og det sted, hvor asfaltarbejdet udføres. Økonomisk er det en fordel, at vi hurtigt kan få maskinerne ind på værkstedet og tilbage igen til vejen, fortalte afdelingsleder Finn Borgermann fra Colas Danmark under virksomhedsbesøget. 


Han tilføjede, at det naturligvis også er en gene for trafikanterne, hvis et asfaltarbejde tager unødig lang tid. 
 

Ti medarbejdere er flyttet fra Glostrup til Greve 
Colas, der blev grundlagt i Danmark i 1930, er i dag franskejet. Colas Danmark leverer forskellige slags asfaltløsninger for både private og offentlige kunder i hele Danmark, herunder stat, kommuner, boligselskaber, landbrug, og virksomheder. Opgaverne kan være alt lige fra nyanlæg af veje og pladser til fræsning og reparation af belægninger, vedligehold af rabatter og klimatilpasningsløsninger til håndtering af store regnmængder og bæredygtige løsninger med solceller integreret i vejbelægningen. Virksomheden beskæftiger over 400 medarbejdere i Danmark, hvoraf 10 er ansat på værkstedet i Greve. Colas Danmark skal derudover til sommer bruge en mekanikerlæring til værkstedet. 
 

Borgmester Pernille Beckmann og Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed fik set værkstedet og hilst på nogle af medarbejderne, da de under virksomhedsbesøget fik en rundvisning af afdelingsleder Finn Borgermann og maskinteknisk chef Henrik Kusk fra Colas Danmark. Parterne fik også aftalt, at de fremover vil stikke hovederne sammen - for eksempel når Colas Danmark skal ansætte nye medarbejdere.
 

- Det var en positiv oplevelse, at borgmesteren og erhvervs- og turistchefen tog fat i os og spurgte, om de måtte komme på besøg og se vores værksted. Vi er jo bare en lille afdeling her i Greve, men globalt er vi en stor organisation med 70.000 medarbejdere og en stor milliardomsætning. Vi vil gerne samarbejde med Greve Kommune om for eksempel rekruttering, sagde Finn Borgermann efter virksomhedsbesøget.  
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand i Skive har gods bag gardinerne
- Politiet pågriber fire mænd i Himmerland for lastbiltyverier
- DI Transport afholder Transportens dag i september
- Volvo Danmark er klar til transportmessen i 2019
- Køgevirksomhed har fået ny kran
- Politisk flertal vi stadig sikre jernbaneoverkørsler
- ITD kritiserer Københavns Kommune for at hjemtage affaldsindsamling
- Borgerrepræsentationens beslutning om at hjemtage affaldsindsamling får konsekvenser
- Bådene i Volvo Ocean Race er på vej til Aarhus
- Transportorganisation trækker retssag mod Transportministeriet
- Transportordfører byder den nye erhvervsminister velkommen
- Kørekortsystemet er oldnordisk

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst