Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Skive-virksomhed styrker sin svenske organisation

Tirsdag 12. september 2017 kl: 09:20
Share  


Af: Redaktionen

Transportvirksomheden Freja Transport & Logistics AB, der er et datterselskab i den danske transport- og logistik-koncern Freja, der har hovedsæde i Skive, styrker sin organisation med nyansættelser og omstruktureringer

I den forbindelse er Jens Breiner (51 år) tiltrådte som Branch Manager for Freja Transport & Logistics i Helsingborg. Jens Breiner har 20 års erfaring fra transport- og logistikbranchen i selskaber som BAX Global, Scandinavian Shipping Agencies og GreenCarrier-koncernen. De seneste år har Jens Breiner arbejdet som CCO for SweMaint AB i Göteborg.


Udover stillingen som Branch Manager vil Jens Breiner som Head of Air & Sea få ansvaret for at opbygge disse aktiviteter for Freja i Sverige.


Ansættelsen af Jens Breiner vil frigøre Fredrik Dahlöff til at koncentrere sig fuldt ud om videreudvikling af de europæiske road aktiviteter i det svenske datterselskab.


Ud over Jens Breiner har Freja Transport & Logistics AB også ansat Gustaf Engholm (46 år) som Director Sales and Marketing.


Gustaf Engholm har en bred erfaring fra såvel salg som produktion indenfor både Road, Air & Sea, og kommer senest fra ledende stillinger indenfor salg og produktion hos Agility samt Head of Road Freight Nordic hos PostNord.


Med ansættelsen af Jens Breiner og Gustaf Engholm vurderer Freja-koncernens ledelse at være kommet længere med at få den svenske organisation på plads og derved være klædt på til at udbygge sin position som full-service transport- og logistik-udbyder i Sverige.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Politiet åbner for eskorter af langsomtkørende køretøjer over Lillebæltsbroen
- Vognmænd forventer stigende omsætning
- Særtransporterne er ikke afmærket godt nok
- Transportbranchedirektør spørger til 11 kg
- Vejdirektoratet slukker lyset på udvalgte motorvejstavler
- Kranen er fjernstyret fra overfladen
- Opbygger er klar til at montere nye kraner med tandstangsdrejning
- Fagforening fik 16 millioner kroner hjem i arbejdsskadesager
- Faglige sager udløste betaling på godt to millioner kroner
- MAN’s filial i Aalborg har fået ny driftsleder
- Transportvirksomhed køber 19 nye tankvogne
- Trailerudlejer sætter kræfter ind på digital udvikling

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst