Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Gratis messe føre ledige og transportvirksomheder sammen

Mandag 11. september 2017 kl: 11:23
Af: Redaktionen

I efteråret 2016 søgte transportvirksomheder knap 400 gange forgæves efter chauffører. Det fremgår af en analyse foretaget af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Det har fået den private uddannelses-organisation Dekra til at indbyde til job- og rekrutteringsmesse ni steder i landet. Målet er at bringe transportvirksomheder, der oplever akut mangel på chauffører, sammen med ledige og andre interesserede

Dekra arrangerer den gratis job- og rekrutteringsmesse ni steder i Danmark fra 2. til 5. oktober. Her  vil ledige og andre interesserede få chancen for at gribe nogle af de ledige chaufførjob, som transportvirksomheder tilbdyer i den danske transportbranche.


På messen kan deltagerne møde et bredt udvalg af virksomheder, der lige nu står og mangler arbejdskraft.


- På grund af manglen af chauffører tilbyder vi jobgaranti til egnede kandidater efter endt uddannelse. Dekra Jobgaranti er en garanti for ledige borgere om en chaufføruddannelse med efterfølgende job inden for last-, bus- eller taxibranchen, siger Peter Laursen, der er koncerndirektør i Dekra.


Ved at møde op og besøge en af messerne vil deltagerne kunne høre mere om transportbranchen og de forskellige muligheder. De kan få en snak med konsulenter omkring en Dekra Jobgaranti - og komme til at tale med nogle af de vognmænd, som søger chauffører.


Et branche- og samfundsproblem
Kraftig vækst i transportbranchen betyder, at flere danske transportvirksomheder i øjeblikket oplever en akut mangel på chauffører. I alt anslår brancheforeningen ATL og 3F, at Danmark i de kommende år får brug for 2.500 nye lastbilchauffører.


Manglen på chauffører er ikke kun en udfordring for transportbranchen - det kan ifølge Peter Laursen også blive et samfundsproblem.


- Uden det tilstrækkelige antal chauffører kan vi ikke få transporteret medicin, mad, byggematerialer og andre varer rundt i Danmark. Derfor er den akutte mangel på chauffører et problem, vi som samfund og branche er nødt til at reagere på, siger han.


Messe i ni byer
Dekra’s job- og rekrutteringsmesse afvikles ni steder i landet fra 2. til 5. oktober i tidsrummet mellem klokken 11 og 13.
  • 2. oktober: Brøndby
  • 3. oktober: Nørresundby og Hillerød
  • 4. oktober: Brabrand, Vejen og Næstved
  • 5. oktober: Herning, Odense og Køge






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst