Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Elev-organisation søger rollemodeller - også til transportområdet

Tirsdag 22. august 2017 kl: 11:59
Af: Redaktionen

Kender du en eller flere lærlinge under 26 år, der kan være med til at inspirere andre unge til at tage en erhvervsuddannelse? Det spørger Erhvervsskolernes Elevorganisation (EEO), som søger rollemodeller for at få flere unge til at vælge en uddannelse på en af landets mange erhvervsskoler

Til efteråret skyder Erhvervsskolernes Elevorganisation, med støtte fra Nordea-fonden, en kampagne i gang, hvor rollemodeller fra forskellige erhvervsskoler skal besøge folkeskoler i hele landet og fortælle udskolingselever og deres forældre om erhvervsuddannelserne. 


TUR mener, at der masser af transportlærlinge, der brænder for deres fag og ville kunne inspirere andre unge til at søge ind på en erhvervsskole. Derfor opfordrer TUR alle interesserede lærlinge til at henvende sig til EEO.


For at komme i betragtning skal lærlingen være i gang med en erhvervsuddannelse og være højst 26 år gammel. Udover nogle store oplevelser og et større netværk, kan rollemodellerne tilføje en række kompetencer til deres CV, som kan gavne deres jobmuligheder i fremtiden - eksempelvis træning i mundtlig kommunikation.


EEO dækker transportudgifter og tilbyder lønkompensation svarende til lærlingens timeløn. Rollemodellen afsætter tid i hverdagen og i enkelte weekender - og så der skal selvfølgelig være en aftale på plads med lærlingens mester, arbejdsgiver og/eller skole.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst