Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Ny administrerende direktør kommer flyvende til sin nye stilling

Mandag 21. august 2017 kl: 11:18
Af: Redaktionen

For at samle og videreudvikle den danske forretning er 56-årige Michael Højgaard pr. 1. september udnævnt til administrerende direktør for Caverion Danmark A/S. Caverion-koncernen designer, producerer, drifter og vedligeholder brugervenlige og energieffektive tekniske løsninger til alle typer bygninger, industri og infrastruktur

Ny administrerende direktør kommer flyvende til sin nye stilling
Caverion Danmark og Norge blev i januar sidste år lagt sammen til en fælles division med Knut Gaaserud som administrerende direktør. Michael Højgaard vil referere til Knut Gaaserud. Michael Højgaard har tidligere været adm. direktør hos Lindpro A/S og kommer fra en stilling som administrerende direktør hos Air Greenland.


- Michael Højgaard vil være tæt på den danske forretning, og de danske medarbejdere. Han skal samle og udvikle den danske forretning. Vi har færdiggjort en strategi og skal gennemføre mange komplekse projekter og kontrakter de nærmeste år, siger Knut Gaaserud.


Uddannet fra DTU og CBS
Michael Højgaard kommer fra en stilling som administrerende direktør hos luftfartsselskabet Air Greenland. Fra 2005-2013 var han administrerende direktør for Lindpro A/S, og fra 1998 til 2005 fungerede han som Vicepresident i SAS.


Michael Højgaard er uddannet fra Danmarks Tekniske Universitet, Copenhagen Business School, INSEAD og Columbia Business School. Michael Højgaard er desuden bestyrelsesmedlem i CN3, der blandt andet arbejder med projektering af broer.


- I de fleste af de job, jeg har haft, har jeg arbejdet i store komplekse og teknisk orienterede virksomheder, hvor mit fokus har været kommercialisering og optimering gennem ledelse og medarbejderudvikling. Installationsbranchen er krævende, men har mange udviklingsmuligheder. Caverion Danmark har gennemgået en stor omstrukturering, og det bliver spændende at videreudvikle virksomheden, så den opnår en endnu stærkere position på markedet, siger Michael Højgaard, der ser frem til stillingen hos Caverion Danmark A/S.


Michael Højgaard har tidligere haft stillinger som Projektingeniør hos Dansk Esso A/S, Projektdirektør hos PA Consulting Group A/S og Sektor Direktør hos Superfos Grovvarer A/S. Han bor i Gentofte, er gift og har tre børn. 


Om Caverion
  • Caverion designer, producerer, driver og vedligeholder brugervenlige og energieffektive tekniske løsninger til alle typer bygninger, industri og infrastruktur
  • Caverion’s ydelser og løsninger bruges blandt andet i kontorbygninger, butikker, boliger, offentlige bygninger, infrastruktur, industrianlæg, marine og offshore
  • Caverion dækker alle tekniske fagområder gennem hele livscyklussen i bygninger og industrianlæg
  • Caverion har en omsætning på 1 milliard kroner og 1.000 ansatte i Danmark
  • Caverion koncernen havde i 2016 en omsætning på ca. 23 milliarder kroner og 17.000 ansatte i 12 lande i Europa




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst