Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Havneselskab har fået ny kommerciel direktør

Tirsdag 8. august 2017 kl: 10:00
Share  


Af: Redaktionen

Rune Dalgaard Rasmussen er pr. 1. august ansat som CCO i ADP A/S, som ejer og driver havnene i Nyborg, Middelfart og Fredericia. Rune Dalgaard Rasmussen kommer til ADP efter seks år hos DB Schenker A/S, hvor han har været beskæftiget med salg og senest som Head of Land Transport & Business Development

Havneselskab har fået ny kommerciel direktør
Rune Dalgaard Rasmussen. (Foto: ADP A/S)
Rune Dalgaard Rasmussen er uddannet speditør og har desuden gennemført en række interne lederuddannelseskurser. Igennem sin karriere har han arbejdet med salg og forretningsudvikling og har været drevet af at skabe resultater gennem arbejdet med mennesker og en dyb forretningsforståelse.


- Jeg har glædet mig meget til at starte hos ADP og den første tid vil jeg bruge på at få et godt indblik i kunder og marked. Jeg har primært erfaring fra den landbaserede transport, og havne-sektoren er et nyt kapitel for mig. Jeg ser meget frem til at udbygge relationer og samarbejdet med eksisterende og nye kunder, som er forudsætningen for nye forretningsmuligheder, siger Rune D. Rasmussen.


En af hans vigtigste opgaver bliver at fortsætte arbejdet med at tiltrække kunder og udbygge samarbejdet med eksisterende, så ADP kan forbedre sin markedsmæssige position på kerneforretningen. 


Rune Dalgaard Rasmussen kommer til en virksomhed, som igennem de sidste par år har styrket den kommercielle organisation, hvilke har ført til et markant øget fokus på salg og markedsføring. Effekten af dette har man blandt andet set på Nyborg Havn, som er inde i en god udvikling. 


I Fredericia er afsættet for udvikling og tiltrækning af kunder et andet. Med koblingen af Fredericia Havn og det multimodale transport- og logistikcenter i Taulov er der stort potentiale for tiltrækning af transport- og logistikvirksomheder til det trafikale knudepunkt ved Taulov.


- Med min baggrund fra speditionsbranchen ser jeg helt klart et stort potentiale for konsolidering af gods i Taulov med nem adgang til jernbanen, motorvejsnettet og havn. Jeg ser meget frem til sammen med resten af organisationen og kunderne at indfri målet om øget aktivitet på de tre ADP havne, siger Rune Dalgaard Rasmussen.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Brændstoffet er blevet dyrere
- International fiskekoncern vælger Skagen Havn
- Politisk flertal ventes at opfylde vognmandsønske
- Han har biler på hjernen - stop den mand
- Politisk flertal sender en fast Kattegatforbindelse til biler til nærmere undersøgelse
- Aarhus Havn øgede driftsresultatet med 22 procent
- Dårlige bremser kostede chauffør kørekortet betinget
- Dæktætningsvæske er atter i orden at bruge
- Storebæltsbroens betalingssystem kan aflæse nummerplader
- Vognmandsorganisation vil have vinterførebekæmpelsen tidligere ud
- Natten til søndag skal urene stilles frem
- Spøgelsesbilisten var en rumænsk lastbilchauffør

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst