Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Busvognmænd mødte politi og Færdselsstyrelse

Mandag 7. august 2017 kl: 00:43
Share  


Af: Redaktionen

Danske Busvognmænd holdt fredag møde - først med Rigspolitiet og dernæst med Færdselsstyrelsen. Hovedformålet var at finde en løsning på, hvordan busser, som er blevet godkendt til syn, få timer senere kan blive tilbageholdt af politiet

Færdselsstyrelsen og politiet mødes i den nærmeste for at sikre vognmændenes retssikkerhed, så de kan vide sig sikre på, at umiddelbart efter, at en bus er blevet godkendt til syn, vil den også kunne bestå en politikontrol.


Både Danske Busvognmænd, politiet og Færdselsstyrelsen ser med stor alvor på den seneste tids statistikker, og vil i fælleskab etablere tiltag, som skal sikre, at bussen forbliver det sikreste transportmiddel på vejen.


- Det er naturligvis helt uacceptabelt, at næsten halvdelen af busserne dumper kontrollerne. Hvad enten busserne transporterer børn eller voksne, skal der ikke herske tvivl om, at den samlede busbranche prioriterer sikkerheden højt. Alle passagerer skal trygt kunne stige om bord i en bus, hvad enten denne kører i Nordjylland eller andre steder i landet, siger administrerende direktør i Danske Busvognmænd, Steen Bundgaard og tilføjer:


- Danske Busvognmænd opfordrer sine medlemmer til at tjekke bussernes bremser kontinuerligt og supplere det årlige periodiske syn med nødvendige forholdsregler, for at sikre bussernes bremseevne.
Klik venligst

© Copyright 2017 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Danske Busvognmænd er glade for lovgivning om overenskomstforhold
- Taxi-selskab erstatter pladslejen med et servicebidrag
- Lavprisflyselskab vil anerkende italienske piloters fagforening
- Flere holder til højre i trafikken
- Busprojekt i Aalborg får 250.000.000 kroner
- Øresundstrafikken skal opdeles
- Driften vil blive bedre og billigere
- Som en tyv om natten
- Politikere vil sende DSB's S-tog i udbud
- Voldsmand meldte sig selv
- Nordjyllands Politi efterlyste voldsmand fra bus
- Trafikstyrelsen vil tirsdag få dokumenter fra Aarhus Letbane

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst

Klik venligst