Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Affaldsvirksomhed i Ringsted får ny ejer

Tirsdag 11. juli 2017 kl: 21:00
Af: Redaktionen

Affaldsvirksomhed i Ringsted får ny ejer

Transport- og affaldsvirksomheden DK-Miljø A/S fra Store Heddinge sydøst for Køge har overtaget Ole Larsen Vognmandsforretning Ringsted ApS. Med overtagelsen, der gælder fra 1. juli i år, kører virksomheden fra Stevns for alvor ind på markedet for affaldshåndtering

Affaldsvirksomhed i Ringsted får ny ejer
Carsten og Kirsten Larsen (tv) har solgt deres forretning - Ole Larsen Vognmandsforretning Ringsted ApS - til Christian Andersen, der ejer DK-Miljø A/S i Store Heddinge sydøst for Køge.
Siden Christian Andersen overtog DK-Miljø i 2006, har transport- og affaldsvirksomheden haft fart på. Virksomheden fra Store Heddinge er flere gange blevet kåret som gazellevirksomhed af Børsen og i foråret blev den kåret som ”Årets Virksomhed” af Stevns Erhvervsråd. DK-Miljø er primært en virksomhed med speciale i transport, affald og biobrændsel. De seneste år har virksomheden dog bevæget sig længere og længere ind på markedet for affaldshåndtering - særligt byggeaffald


Da familievirksomhed Ole Larsen Vognmandsforretning i Ringsted, der har 60 år på bagsmækken, har stor erfaring med håndtering og sortering af alle typer affald, kan DK-Miljø fremover tilbyde sine kunder afhentning af stort set alle former for affald - hvad enten der er tale om papir, pap, elektronik, brændbart, dagrenovation eller byggeaffald. 


De to virksomheder havde i forvejen et godt samarbejde, og da ejerne af Ole Larsen Vognmandsforretning stod overfor at afhænde deres virksomhed, var det oplagt for DK-Miljø at overtage. 


- Vores virksomheder supplerer hinanden rigtig godt med hensyn til vores forretningsområder, så nu kan vi tilbyde vores kunder en totalløsning inden for affald- og genbrugsløsninger og entreprenørkørsel. Med placeringen i Ringsted kommer vi samtidig tættere på mange af vores sjællandske kunder, siger ejer af DK-Miljø Christian Andersen, som fortsætter med at have virksomhedens hovedkontor i Store Heddinge. 


Med overtagelsen af Ole Larsen Vognmandsforretning kan DK-Miljø byde syv nye medarbejdere velkommen i virksomheden, som i forvejen har 28 ansatte. De nye medarbejdere bliver ikke direkte berørte af ejerskiftet, da Ole Larsen Vognmandsforretning fortsat vil blive drevet som en selvstændig virksomhed. De afgående ejere Kirsten og Carsten Larsen fortsætter samtidig som ansatte i Ole Larsen Vognmandsforretning, hvor de vil varetage deres hidtidige funktioner nogle år endnu. 


- Vi er glade for, at det er DK-Miljø, som overtager vores virksomhed. Vi har kendt DK-Miljø igennem mange år og vi ved, at det er en virksomhed, som vil tage sig godt af vores medarbejdere og af vores kunder, for begge virksomheder har et højt serviceniveau og en god moral, siger den afgående ejer Kirsten Larsen.









Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst