Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Molslinjen sejler med bussen og siger kom bare

Torsdag 6. juli 2017 kl: 09:11
Af: Jesper Christensen

Kombardo Expressen er den nye måde at rejse hurtigt, billigt og komfortabelt mellem Danmarks to største byer. Sådan lyder det fra færgerederiet Molslinien, som på lørdag har første afgang med den nye forbindelse, der kobler landets to største byer sammen med bus og hurtigfærge

Molslinjen sejler med bussen og siger kom bare
Express-busserne kører fra på lørdag 8. juli direkte og mellem Rutebilstationen i Aarhus og DGI Byen tæt ved Hovedbanegården i København og stopper ikke i andre byer undervejs. Den første afgang kører fra Købehavn klokken 10.25, mens første afgang fra Aarhus er klokken 11.05.


Det betyder, at turen fra centrum i Aarhus til centrum i København kan holdes på lidt over tre timer - inklusiv pausen på en af Molslinjens hurtigfærger over Kattegat.


Express-busserne har gratis WiFi, og man kan tage en cykel eller barnevogn med uden yderligere omkostniger. Man skal blot huske at booke plads til cykel eller barenvogn, når man bestiller sin billet.


De billigste lavpris-billetter starter ved 99 kroner, og de dyreste koster 299, men så er der også tale om Blueclass billetter med ekstra plads og komfort, bordplads og gode arbejdsforhold, adgang til lounge på Molslinjen med gratis kildevand og dagens aviser. Blueclass-billetterne kan også ændres uden gebyr 12 måneder frem.


For både de dyre Blueclass-billetter og lavpris-billetterne gælder det, at man kan medbringe en cykel eller barnevogn gratis pr. passager.


For lavprisbilletterne gælder det, at de kan ændres mod gebyr samt eventuel prisforskel indtil 30 minutter før afgang. Lavprisbilletterne kan ændres en måned frem og kan ikke refunderes.


Der er ind til videre tre daglige afgange hver vej mellem Aarhus og København morgen, middag og eftermiddag/aften.


Til Finans, der er en del af Jyllands-Posten, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard, at rederiet med den nye bus-forbindelse med Molslinjens hurtige færger over Kattegat, imødekommer ønsker fra kunder, der ikke har bil, og som ønsker en billig og effektiv rejse mellem Aarhus og København.


Jesper Skovgaard oplyser videre, at Molslinjen har arbejdet med busplanerne siden foråret, hvor et mangeårigt samarbejde med busselskabet Abildskou ophørte. 


Molslinjen er klar til at indsætte flere busser, hvis Kombardo Expressen bliver en succes. Kombardo Expressen bliver kørt af busselskabet Herning Turist.


Busselskabet Herning Turist, der årligt tilbagelægger 10.000.000 kilometer på vejene i Danmark og Europa, har mange års erfaring med at drive busselskab.


- Vi kombinerer her kort rejsetid og komfort. Hvis du ikke skal have bilen med, så bliver det simpelthen ikke nemmere og mere afslappende at komme fra Jylland til Sjælland, siger direktør i Herning Turist, Ronny Gasbjerg.


Dobbeltdækkerbusserne kører 44 ture hver uge fra henholdsvis Aarhus Rutebilstation og Ingerslevsgade ved DGI-byen i København. Busserne er indrettet med WiFi, borde og komfortable sæder, så Kombardo Expressens passagerer har mulighed for at arbejde under køreturen.










Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Politiet har beslaglagt knap 3.000 køretøjer
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Påsken betød færre passgerer i lufthavn ved Aalborg
- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- 2023 blev et tilfredsstillende år for Metroselskabet
- Gravearbejdet på Femern Bælt-tunnelen er afsluttet
- Bus- og togoperatør går kollektiv
- Over 4.000 gange skulle vejdirektoratet samle tabt gods op efter andre
- Påsken løftede passagertallet hos rederikoncern
- Fredag 12. april 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Bane i Odsherred skal renoveres og have nye sveller

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst