Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportkoncern sætter bæredygtige mål ud fra viden om alternative brændstoffer

Tirsdag 27. juni 2017 kl: 11:20
Af: Redaktionen

Transportkoncernen UPS, der har specialiseret sig i pakkedistribution, har sat nye ambitiøse bæredygtighedsmål, der omfatter brugen af alternative brændstoffer og avancerede teknologiske køretøjer samtidigt med, at UPS øger brugen af vedvarende energikilder

UPS’ nye mål fremgår af virksomhedens 2016 Corporate Sustainability Report, som beskriver UPS’ arbejde med at reducere koncernens samlede globale udslip af drivhusgasser (CO2) med 12 procent inden 2025. Målet er sat ud fra en metode, der er godkendt af Science Based Targets initiativet.


UPS har et mål om at 25 procent af den elektricitet, koncernen bruger, skal komme fra genanvendelige energiressourcer inden 2025. Det er en markant stigning fra 0,2 procent i 2016. Herudover planlægger UPS inden 2020, at ét ud af fire nye køretøjer, skal være teknologisk avancerede og benytte alternativ energi. Det vil være en stigning på 16 procent fra 2016. 


UPS har sat endnu et mål, som skal nåes inden 2025. Nemlig at 40 procent af brændstoffet til køretøjerne skal være fra andre kilder end den konventionelle fra benzin og diesel. I 2016 var målet, at 19,6 procent skulle køre på alternative brændstoffer.
 

UPS opererer allerede med over 8.300 teknologisk avancerede køretøjer, der bruger alternative brændstoffer verden over.


Siden 2009 har UPS investeret over 750 millioner dollar i alternative brændstoffer og avancerede teknologiske køretøjer og tankstationer verden over. I 2016 brugte UPS over 367,2 millioner liter alternative brændstoffer i sin flåde. Fornylig har UPS investeret 18 millioner dollar i solcelleanlæg på otte afdelinger.


For UPS omfatter alternativerne til diesel- og benzindrift eksempelvis pedalkraft på budcykler, elektriske budcykler, el-biler, hybridbiler, naturgasbiler, biogasbiler og biodiesel.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst