Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Limfjordsfærge skal markedsføres bedre

Onsdag 24. maj 2017 kl: 10:45
Af: Redaktionen

Feggesund-færgen, der sejler over Limfjorden mellem den nordligste del af Mors og Han Herred, transporterede sidste år 140.000 passagerer, 74.300 personbiler. 5.600 lastbiler og 1.900 motorcykler, har potentiale til at hjælpe endnu flere over den vestlige del af Limfjorden

Det er i hvert fald, hvad bestyrelsen for færgefarten mener. Ifølge Nordjyske.dk er bestyrelsen tilfreds med, at færgedriften med færgen fra 2012 er stabil og stort set sejler uden afbrydelser ud over de planlagte, når færgen har skullet på værft til serviceeftersyn - og så har der været indsat en erstatningsfærge.


det er den stabile drift og så det forhold, at færge over Feggesund er en kort genvej mellem Thy og Mors, der får færgebestyrelsen til at tro på, at det er muligt at få flere til at benytte færgen.


Færgeriet kontaktede først på året et halvt hundrede virksomheder, der fik tilsendt informationsmateriale om sejltider, priser og potentialet ved at tage færgen. Med materialet fik de også to fribilletter og et termokaffekrus med Feggesundsfærgens nye udtryk, som de kan få fyldt gratis op på overfarten.


- Vi håber, at flere virksomheder får øjnene op for Feggesundfærgens eksistens og ser mulighederne i at spare 40 procent i rabat med en virksomhedsaftale - udover selve besparelsen i brændstof til eksempelvis Aalborg, siger Viggo Vangsgaard, der er formand for færgebestyrelsen og 2. viceborgmester i Morsø Kommune.


Den næste oplagte målgruppe er turisterne, der skal lokkes til med et budskab om, at man kan se sæler under overfarten. For at understøtte sælkiggeriet er der opstillet en kikkert på færgen, som passagerne frit kan benytte.


Fodgængere kan tage færgen ubegrænset for 10 kroner pr. dag.


I/S Mors - Thy Færgefart, der er driver færgen over Feggesund og ejes af Morsø- og Thisted Kommuner, sejlede sidste år hjem med et underskud på 405.768 kroner og en egenkapital på minus 167.643.


- Vi får aldrig et overskud på driften, og derfor er underskuddet noget sideløbende politisk, og markedsføringen skal ses mere som et tiltag til at tiltrække turister, siger Viggo Vangsgaard.


Set i en større helhed betyder færgefarten over Feggesund, at eksempelvis personbiler, lastbiler, busser og andre køretøjer, der skal mellem Mors og Han Herred, har en genvej, så der kan spares både tid og penge i forhold til at skulle sende dem ud på en sydligere og dermed længere rute. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst