Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Flyselskab har premiere for ny nordisk mad

Onsdag 24. maj 2017 kl: 10:13
Af: Redaktionen

Skandinaviske SAS lancerer et nyt madkoncept - New Nordic by SAS - med inspiration fra de rejsende og den nordiske madfilosofi, hvor lokal oprindelse og sæsonens råvarer er centrale dele. SAS vil med det nye koncept tilbyde deres passagerer et udvalg af nye smagsoplevelser, som er baseret på friske, lokale råvarer og rene smagsoplevelser emballeret i et nye enkelt design, der er tilpasset den plads, der er til rådighed under en flyrejse

Flyselskab har premiere for ny nordisk mad
- Vi ved, at mad og drikke er en vigtig del af rejseoplevelsen og er glade for at kunne lancere et helt nyt koncept, hvor vi har lagt stor vægt på emballage, madkvalitet, og at oplevelsen i det store hele skal passe i sammenhængen. Vi har gennemarbejdet alt fra emballage til serveringsprocedurer for at give vores rejsende en endnu bedre og mere personlig helhedsoplevelse, siger Stephanie Smitt Lindberg, der er produkt- og udviklingschef hos SAS.


Det nye design er inspireret af take-away-kulturen. Frokost og middag er emballeret i en terning, som gør det nemt at spise, samtidig med at man arbejder, læser eller ser en film.


I den nye menu indgår blandt andet norsk fjordlaks, svensk lam og dansk kalv sammen med lokalt dyrkede grøntsager og rodfrugter fra Skags gård. Til hovedmåltider serveres også et tilbehør i form af en muffin. Mad og drikkevarer findes ombord på skandinaviske og europæiske flyvninger og indgår i prisen på SAS Plus - og kan tilkøbes på SAS Go.


- Vi arbejder hele tiden på at finde lokale producenter, som vi kan indgå et tæt samarbejde med og sammen sørge for at udvikle menuen, så vi serverer sæsonens råvarer, uanset om det drejer sig om brød bagt i stenovn fra Il Fornaio, asparges vokset hos Stenhuse Gård, håndlavet chokolade fra Hedh Escalante eller kartofler dyrket hos Tollby Gård, siger Peter Lawrance, der er head chef og ansvarlig for menuplanlægning hos SAS.


Det tidligere lancerede snack- og drikkevaresortiment består af premium-produkter fra lokale, skandinaviske leverandører. Favoritterne blandt store internationale varemærker vil fortsat være en del af sortimentet, men den største del vil være fra nogle af Skandinaviens største varemærker.
Det nye mad- og drikkekoncept er en del af SAS New Experience, hvor SAS også opgraderer samtlige fly på kort- og mellemdistancer med nye kabiner og højhastigheds-WiFi.


Det nye madkoncept har premiere 28. maj på SAS' indenrigsflyvninger samt på flyvninger i Skandinavien og Europa.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Mangel på mekanikere og reservedele påvirker togdriften i det sydlige Jylland
- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Antallet af togrejser steg i årets første to måneder
- Passagerer tilbage til busser og tog er emnet på høring på Christiansborg
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Tur i pirattaxi på få kilometer kostede en del tusinde kroner
- Fredag 12. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Rutesektor har fået ny næstformand
- 32 kilometer spor skal bane vejen for hurtigere tog på Lolland
- Nye løsninger skal få flere passagerer i den kollektive trafik
- Fremtidens kollektive transport er kommet tættere på i Nordjylland
- Regionale buslinier i Hovedstaden skifter til el-drift

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst