Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Dansk shipping-koncern vinder ny mia-kontrakt i Kazakhstan

Onsdag 17. maj 2017 kl: 20:03
Share  


Af: Redaktionen

Sidste år kunne Blue Water Shipping fortælle omverdenen, at den danske shipping-koncern havde fået tildelt tre kontrakter for Tengizchevroils (TCO) i forbindelse med udvidelsen af Tengiz-oliefeltet i Kazakhstan. I de tre kontrakter står Blue Water Shipping i spidsen for to konsortier, som skal levere 20 specialdesignede MCV-fartøjer (Module Carrying Vessels) til transport af moduler gennem det indre russiske flodsystem og på Det Kaspiske Hav til den nyetablerede havn i Prorva i Kazakhstan, tæt på Tengiz-oliefeltet. Blue Water Shipping kan nu offentliggøre endnu en kæmpekontrakt for TCO, hvor den danske shipping-koncern skal stå i spidsen for et konsortium, som også omfatter Manchester Shipping

Dansk shipping-koncern vinder ny mia-kontrakt i Kazakhstan
Konsortiet har vundet en kontrakt i forbindelse med transporten af modulenheder fra Sortehavet og Østersøen - via det russiske flodsystem - til Prorva i Kazakhstan. Projektet kommer til at involvere op til 11 pramme og 29 slæbebåde, der skal opgraderes og ombygges, så de opfylder de særlige krav til den krævende og vanskelige transport.Konsortiet vil arbejde tæt sammen med førende russiske slæbebådsoperatører, og TCO vil dermed drage fordel af de involverede firmaers forskellige kompetencer og erfaringer fra store transporter gennem Volga-Don floderne - og de mange sluser, begrænsede vanddybder samt øvrige krævende forhold.
 

De fire TCO-kontrakter har for Blue Water en samlet kontraktsum på over 5 milliarder kroner, og har sendt Blue Water op i eliten inden for projekttransporter til olieindustrien.


- Blue Water Shipping har mere end 20 års erfaring med komplekse transporter i det kaspiske område, og vi er beærede over og meget glade for at være blevet tildelt disse kontrakter for TCO. Vi har et tæt partnerskab med stærke og førende firmaer omkring hver af kontrakterne, siger Kurt Skov, der er administrerende direktør og grundlægger af Blue Water Shipping, der har hovedsæde i Esbjerg.

 
Tengizchevroil LLP er et kazakhstansk partnerskab som efterforsker, udvikler og producerer råolie, LPG, tørgas og sulfur. TCO opererer efter verdens højeste miljø- og sikkerhedsstandarder. Tengizchevroil blev grundlagt i april 1993 i et samarbejde mellem republikken Kazakhstan og Chevron Corporation. De nuværende partnere er Chevron Overseas Company med en ejerandel på 50 procent,  KazMunayGas NC JSC med en ejerandel på 20 procent, ExxonMobil Kazakhstan Ventures Inc. med 25 procent og LUKARCO B.V., med 5 procent.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Danmark er rykket frem på listen over verdens største søfartsnationer
- Nettet er fyldt med spændende gods
- Danske Rederier efterlyser et fælles internationalt regelsæt i havnene
- DM i Skills er i gang
- Færgerederierne har fejret 50 år
- Elever i folkeskolen har fået øje på Det Blå Danmark
- Ananas skjulte kokain
- Kæmpe fundamenter er på vej til Kriegers Flak
- Køge Havn skal være base for fartøjer til ”Kriegers Flak”
- Molslinjen vil ansætte 300 til Bornholmslinjen
- Rederi og it-koncern kan ændre transportmarkedet markant
- Søfartens Ledere skal være en del af Lederne

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst

Klik venligst