Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Borgmester satte gang i nye ramper ved Høje-Taastrup

Onsdag 17. maj 2017 kl: 11:20
Share  


Af: Redaktionen

Først i maj gik Vejdirektoratets arbejde med at anlægge nye motorvejsramper ved Hveen Boulevard i Høje Taastrup officielt i gang, da borgmester Michael Ziegler (K) fra Høje-Taastrup Kommune tog hjelm på og tog det første spadestik til de kommende ramper - med en gravemaskine


De to nye vestvendte motorvejsramper ved frakørsel 6 på Rute 21 - Holbækmotorvejen - ventes at stå færdige i november i år. Med ramperne får både erhvervsliv og borgere nemmere ved at komme til og fra motorvejen og Høje Taastrup By. De nye ramper vil også aflaste trafikken på den nærliggende Roskildevej, som en del bilister i øjeblikket benytter som den primære adgangsvej til erhvervsområderne i Høje Taastrup. Rampeanlægget har i forvejen to østvendte ramper i retning mod København.


Fuld adgang til motorvej
De ekstra ramper vil give borgere og virksomhederne i området fuld adgang til motorvejen i begge retninger. Da der siden 2010 er kommet 9.000 nye arbejdspladser til Høje-Taastrup Kommune, er der god brug for de nye ramper.


- De nye ramper bliver også en stor fordel for de millioner af besøgende, der hvert år tager på indkøb i de regionale detailhandelsområder i Høje Taastrup. Kommunen har derfor længe - med stor opbakning fra vores lokale virksomheder - arbejdet for at få ramperne. Det er et vigtigt fundament for både kommunens og erhvervsområdets fortsatte udvikling. Det her er et godt eksempel på offentligt-privat samarbejde, siger Michael Ziegler.

 
Erhvervsområderne i Høje Taastrup huser en række store virksomheder som IKEA, City 2, Teknologisk Institut, Patent- og Varemærkestyrelsen og et stort areal ejet af Nordea Ejendomme. Desuden er der planer om at etablere et stort vandland i nærheden - Nordic Water Universe.
 
 
Stat og kommune deler udgift 
Ramperne, der anlægges af Vejdirektoratet, kommer til at koste 21,2 millioner kroner, hvoraf Staten betaler halvdelen og Høje-Taastrup Kommune sammen med City 2, IKEA og Nordea betaler den anden halvdel.


Selve anlægsarbejdet udføres af entreprenørvirksomheden M.J. Eriksson.


Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Mekaniker er blevet salgskonsulent hos Scania
- To lastbilmærker dominerer hos de lette
- Tankvognsproducent har fået ny projektleder
- Scania har fået ny salgsmand på Sjælland
- Vestfyn trækker transportfolk til i weekenden
- Kinesisk producent af ny-energi-køretøjer skal levere lastbiler i Brasilien
- Udenlandske virksomheder skal melde dig til RUT- ellers vanker der tvangsbøder
- Udsatte unge besøgte transportorganisation i Padborg
- Vognmand i Vejle valgte wirehejs og kran fra Højbjerg
- Europa skal blive bedre til at genanvende affald
- Volvo tog april foran Scania
- Svenske lastbiler tegner sig for over halvdelen af de nye

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst