Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Tysk transportkoncern har integreret datterselskab

Tirsdag 16. maj 2017 kl: 12:23
Share  


Af: Redaktionen

Godt fire år efter overtagelsen har den tyske transportkoncern, Dachser, gennemført integrationen af sit iberiske datterselskab, Azkar Group, i sit europæiske netværk for vejtransport. Fremover vil organisationerne for vejtransport operere under navnene Dachser Spain og Dachser Portugal

Dachser overtog Azkar i januar 2013, efter at selskaberne havde samarbejdet siden 2007.


- De to selskaber har passet perfekt sammen helt fra begyndelsen. Vi har de samme værdier, samme virksomhedskultur og samme forretningsmæssige vision, siger Bernhard Simon, der er Dachsers administrerende direktør Bernhard Simon. 


- Takket være det gode udgangspunkt er fusionen skredet hurtigt og problemfrit frem. Oven i købet har vi øget indtjeningen på Den Iberiske Halvø hvert år siden overtagelsen, siger han videre.


Siden opkøbet har Dachser integreret de spanske og portugisiske organisationer tæt i sit europæiske stykgodsnetværk. De 70 daglige import- og eksportruter, der eksisterede i 2013, er i dag blevet til 130, mens antallet af forsendelser til og fra det øvrige Europa er steget med 40 procent i samme periode. Der er ifølge Dachser mange fordele ved et standardiseret europæisk stykgodsnetværk - hvis der står Dachser udenpå, er der Dachser indeni. Udover integrerede it-systemer er det standardiserede processer, arbejdsgange og netværksregler, der udgør forudsætningerne for pålidelighed, sikkerhed og kvalitet.


Skiftet til Dachsers farver
Afslutningen på fusionsprocessen af Azkar Group i Dachser markeres med en rebranding af de nationale datterselskaber, som fremover vil operere under navnene Dachser Spain og Dachser Portugal. De blå og gule farver pryder allerede fem filialer i Barcelona, Bilbao, Malaga, Porto og Valencia, mens resten følger efter frem mod 2020. Ud af de op mod 2.000 lastbiler, der bruges til transport over korte distancer, kører over 70 procent allerede under Dachsers navn.


Dachser på Den Iberiske Halvø
I Spanien og Portugal organiserer Dachser sine aktiviteter i forretningsområderne European Logistics (tidligere Azkar Group) og Air & Sea Logistics (tidligere Transunion), der beskæftiger 3.353 medarbejdere i 87 filialer. Inden for forretningsområdet Food Logistics har Dachser siden starten af 2016 samarbejdet med partneren Logifrío i European Food Network. Som en af de største logistikudbydere på Den Iberiske Halvø er Dachser i færd med at positionere sig som eksportorienteret totalleverandør af logistikløsninger inden for landtransport. Det omfatter transport af såvel stykgods som hellæs, foruden warehousing, value added services og B2B-pakketransport på Den Iberiske Halvø. I 2016 lancerede Dachser en organisation for farligt gods, der er repræsenteret ved 48 filialer som et tilbud til kunder inden for den kemiske industri. 


Afdelingerne for sø- og luftfragt i Spanien og Portugal er repræsenteret i større havne og lufthavne i kraft af 11 kontorer, der sikrer forbindelsen til interkontinentale markeder. Af samme grund har Dachser etableret et knudepunkt for luftfragt i Madrid.


I 2016 transporterede Dachser omkring 20,5 millioner forsendelser med en samlet vægt på 3 millioner ton på Den Iberiske Halvø, hvilket genererede en omsætning på cirka 741 millioner euro. Dachser tilbyder sine kunder i Spanien og Portugal et samlet lagerareal på 424.000 kvadratmeter med 362.000 pallepladser.


Om Dachser:
  • Dachser, der er en familieejet virksomhed med hovedkvarter i Kempten i Tyskland, er blandt de førende logistikvirksomheder i Europa
  • Med 27.450 medarbejdere fordelt på 409 faciliteter over hele verden opnåede Dachser i 2016 en omsætning på 5,71 milliarder euro og håndterede i alt 80 millioner forsendelser med en samlet vægt på 38,2 millioner ton
  • Dachser er repræsenteret med egne landeorganisationer i 43 lande
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Mekaniker er blevet salgskonsulent hos Scania
- To lastbilmærker dominerer hos de lette
- Tankvognsproducent har fået ny projektleder
- Scania har fået ny salgsmand på Sjælland
- Vestfyn trækker transportfolk til i weekenden
- Kinesisk producent af ny-energi-køretøjer skal levere lastbiler i Brasilien
- Udenlandske virksomheder skal melde dig til RUT- ellers vanker der tvangsbøder
- Udsatte unge besøgte transportorganisation i Padborg
- Vognmand i Vejle valgte wirehejs og kran fra Højbjerg
- Europa skal blive bedre til at genanvende affald
- Volvo tog april foran Scania
- Svenske lastbiler tegner sig for over halvdelen af de nye

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst