Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Vognmand i Kildebrønde har fået en V8’er af de nye

Onsdag 26. april 2017 kl: 09:22
Af: Redaktionen

BLS Transport, der drives af vognmand Bo Skjødt, har fået leveret den nye tre-akslede Scania S 580 med en 16 liters V8-motor, som han købte på transportmessen i Herning sidst i marts. Bo Skjødt valgte at få en omfattende Ecolution-løsning med, som på en effektiv måde kan hjælpe ham med at reducere udgiften til brændstof og dermed også CO2-udledningen

Vognmand i Kildebrønde har fået en V8’er af de nye
Den nye lastbil er opbygget med en dobbelte Scania-baglygter, trekanter imellem skærme med opbevaringsrum og markeringslys, tre markeringslygter integreret i begge sider, lange blanke horn på taget, rustfri vandtank og andre specielle features. Drivlinen efter V8-motoren består af en Opticruise-gearkasse med fuldautomatisk kobling, en retarder 4100 med friløb, kardanaksel, bagtøj, nav og hjul. Akselafstanden er 2.950 mm.


Indvendig er den udstyret med to premium stole i sort V8-læder, V8-rat, to køjer, udtrækbar underkøje 80-100 cm, to køleskabe, DAB-infortainmentsystem med syv-tommer skærm og fire luksushøjtalere, navigation, Bluetooth med mere.


Sikkerhedsudstyret i bilen omfatter de lovpligtige systemer AEB (Advanced Emergency Braking) og LDW (Lane Departure Warning). Som ekstra sikkerhedssystem er der monteret ACC (Adaptive Cruise Control), som automatisk tilpasser hastigheden og holder afstand til den forankørende. Der er endvidere airbags i både rat og i førersiden.


- Jeg har valgt denne lastbil, fordi den virkelig er imponerende. Og Ecolution-konceptet, fordi der kan spares penge på brændstof, siger Bo Skjøth.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Over 4.000 gange skulle vejdirektoratet samle tabt gods op efter andre
- DM for lærlinge bliver det hidtil største
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Der er behov for styrket samarbejde
- Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati
- Fornuftig kompensation for belastende dieselafgift
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Påsken løftede passagertallet hos rederikoncern
- SVM-Regeringen skruer op for støtten til grøn omstilling af tung vejtransport
- Ny pulje får flere grønne lastbiler på vejene
- Transportorganisation genvalgte bestyrelsesmedlemmer

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst