Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Lufthavn på Djursland præsenterer årets sjette nye destination

Torsdag 6. april 2017 kl: 11:50
Af: Redaktionen

I maj åbner endnu en charterdestination fra Aarhus Airport. Dermed er antallet af lufthavnens destinationer med lufthavnens ord vokset 33 procent fra 9 i 2016 til 15 i 2017

Den nye destination med fly fra Aarhus Airport på Djursland omkring 40 km fra Aarhus er med Århus Charter via lufthavnen i Preveza til Sivota på den græske vstkydt.


Lufthavnsdirektør Peter Høgsberg fremhæver, at med tilgangen af Sivota som ny destination er Aarhus Airport nu oppe på seks tilføjelser til lufthavnens 2017-program. Som forklaring på den markante vækst inden for få måneder peger Peter Høgsberg på vigtigheden af kontinuitet og ro omkring lufthavnens set-up.
 

- Væksten kommer ikke bag på os, for det er noget, vi har arbejdet på længe, men at den udfolder sig så netop nu er udtryk for den ro, det har bragt med sig, at diskussionen om lufthavnens placering er bragt til ende. Nu tør vores primære kunder at investere i lufthavnen, fordi de har vished for, hvordan fremtiden ser ud. Den form for stabilitet får vi i høj grad understreget vigtigheden af i øjeblikket, siger han.


Århus Charter flyver fra 20. maj mellem Aarhus Airport og Preveza, hvorfra turen går videre til Sivota med bus. Lufthavnen i Preveza er i øvrigt den samme ankomstlufthavn, som benyttes ved rejser til den græske ø Ithaca, så Aarhus Airport nu har åbnet for to forskellige rejsemål via samme lufthavn. Der flyves til og med lørdag 14. oktober 2017, dog med en pause i august.

 
Aarhus Airport har direkte ruter til henholdsvis København, London, Gøteborg, Stockholm, Oslo, Malaga, Prag (fra maj 2017), Gdansk (fra oktober 2017) og Eindhoven (fra oktober 2017). Derforuden giver lufthavnen adgang til seks charterdestinationer i form af Mallorca, Cypern, Tenerife, Madeira, Ithaca (fra maj 2017) og Sivota (fra maj 2017).




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Fagforbund taber sag mod ground handling-selskab
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- Stort batteri i Maglebylille skal lagre strøm til lufthavn på Amager
- Bombehunde kan sniffe en hel lastbiltrailer for sprængstoffer på få sekunder
- Lufthavn på Als udvider ledelsen
- Lufthavn løftede overskuddet op til knap 400 millioner kroner før skat
- Islandsk lavprisflyselskab havde en ret god februar
- SVM-Regeringen giver tilskud til indenrigsflytrafik
- Sydnorsk fjordby får flyforbindelse til København

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst