Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Aalborg Havn satte ny rekord med 2016-resultatet

Onsdag 29. marts 2017 kl: 11:09
Af: Redaktionen

Omsætningen hos Aalborg Havn A/S steg i 2016 til 200 millioner kroner, hvilket er den højeste nogensinde. Resultatet blev på 26,5 millioner kroner, hvilket Aalborg Havn tilskriver, at alle aktiviteter og datterselskaber har levet op til eller været bedre end forventningerne

Aalborg Havn-koncernen, der blandt andet omfatter selskaberne Aalborg Havn Logistik A/S, Aalborg Havn Areal A/S, NTC Ejendom A/S, Grønlandshavnens Ejendomme A/S, Port of Aalborg Tankstore ApS, har investeret over 200 millioner i materielle anlægsaktiviteter, der skal sikre, at Aalborg Havn også i fremtiden vil være et logistisk knudepunkt til gavn for hele regionen. 


Parallelt med omsætningsrekorden er der blevet taget en række grønne initiativer, så Aalborg Havn nu kan kalde sig Danmarks første CO2-neutrale havn.


- Aalborg Havns målsætning er kontinuerlig vækst - både i størrelse og effekt. Aalborg Havn er en væsentlig driver for Aalborg Kommune og for hele Nordjyllands udvikling og jobvækst, hvorfor vi kontinuerligt sørger for at give de over 100 virksomheder på havnen de bedste vilkår for at drive forretning, siger Thomas Kastrup-Larsen, borgmester og bestyrelsesformand i Aalborg Havn A/S.


- Vi har lavet væsentlige investeringer i infrastruktur og datterselskaber, som klæder os på til fremtidens havnedrift, og som allerede har levet op til eller givet bedre afkast end forventet. Årets resultat viser, at vores strategi om Den intelligente havn i høj grad er lykkedes, og vi ser frem mod et nyt år med velbegrundet glæde og forventning, siger han videre.


Bestyrelse og ledelse er godt tilfredse med havnens udvikling.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst