Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Vognmandsorganisation fastholder fokus på varebiler

Fredag 24. marts 2017 kl: 12:22
Af: Redaktionen

Varebilerne fylder mere og mere i landtransportbranchen. Vognmandsorganisationen DTL har i de senere år arbejdet målrettet på også at skabe ordnede forhold blandt de lettere køretøjer i transportbranchen. Hidtil har vognmænd med køretøjer på maksimalt 3.500 kg totalvægt været fritaget for krav om godskørselstilladelse, men det vil DTL have lavet om på

Vognmandsorganisation fastholder fokus på varebiler
- Det giver meget unfair konkurrence, når varebilerne kan køre rundt og konkurrere på et helt ureguleret marked. Vi ønsker, at der kommer mere styr på den del af branchen, siger underdirektør i DTL, Ove Holm. Han er chef for DTL’s erhvervspolitiske afdeling og arbejder både på national og internationalt plan for at skabe mere ordnede forhold på transportmarkedet for varebiler.


- Vi deltager netop nu i den varebilsgruppe, som et flertal i Folketinget pålagde daværende transportminister Hans Christian Schmidt at nedsætte for at komme med forslag til regler på transportmarkedet for varebiler.


DTL er blandt andet repræsenteret i varebilsgruppen af administrerende direktør Thomas Jensen fra Rødekro Kurér. Gruppen skal inden sommerferien komme med en rapport, der skal munde ud i konkrete forslag til regler i branchen. Et flertal i Folketinget ønsker at fremsætte konkrete lovforslag på området i løbet af efteråret.


- Vi prøver at påvirke regeringen i den rigtige retning, men det er op ad bakke, siger Thomas Jensen og fortsætter:


- Desværre føler vi, at den nuværende transportminister Ole Birk Olesen ikke har tilstrækkeligt fokus på området, men vi fortsætter ufortrødent arbejdet med at skabe ordnede forhold i transportbranchen for varebiler.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Strejke forsinkede fly i København
- Vinderen af Årets Opbygning 2017 har solgt otte eksemplarer
- Vognmand fra Sjælland købte udstillingsbil i Jylland
- Transportmessen var også prisværdig
- Chauffør fik sig en overraskelse
- Transportmesse med tre dage sluttede bedre end messe med fire
- Vognmand køber tre-akslet trækker på transportmesse
- Vognmandsorganisation fastholder fokus på varebiler
- FDE TripVAT er automatisk momsregistrering
- Årets Truckfører blev hædret
- Tre opbygninger er nomineret til Årets Opbygning
- Udstillere har oplevet en positiv stemning

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst