Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Trailerproducenter forsegler deres dæk for at være dækket ind over for punkteringer

Tirsdag 21. marts 2017 kl: 11:22
Share  


Af: Redaktionen

Trailerproducenterne Schmitz Cargobull og Kögel Trailer GmbH & Co. KG er begyndt at fylde deres dæk med Ultra-Seal fra fabrikken. Derudover har Ultra-Seal fået fuld europæisk netværksdækning ved at indgå kontrakt med Europart Denmark og Eurotyre Belgium for distributionsrettigheder til salg af Ultra-Seal

Trailerproducenter forsegler deres dæk for at være dækket ind over for punkteringer
Ultra-Seal producerer og markedsfører et forseglingssystem til dæk, som kan forhindre et dæk i at tabe luft, hvis det kører over en skarp eller spids genstand, der normalt ved betyde en punktering og en flad fornemmelse, fordi transporten vil gå i stå - og måske endda betyde en omkostning til et nyt dæk.


Med Ultra-Seal i dækkende kan brugerne drage fordel af mindre dækslid, færre punkteringer og optimalt dæktryk.


I januar afgav DSV Road en stor ordre på 3.000 nye trailere til Schmitz Cargobull. DSV bad om Ultra-Seal udover standard fabrikstrailerspecifikationerne hos Schmitz Cargobull. Alle 3000 nye trailere, som vil forlade Schmitz Cargobull-fabrikken i de næste to år, vil blive udstyret med Ultra-Seal-behandlede Westlake-dæk, idet Westlake officielt har godkendt brugen af Ultra-Seal i sine dæk.


Trailerproducenten Kögel er også begyndt at bestille Ultra-Seal-produkter for at imødekommer sine kunders behov. ICTS og Amco Logistics er blandt de kunder, der ønsker, at Kögel udstyrer sine nye køretøjer med Ultra-Seal-behandlede dæk. Amco Logistics er en af de første engelske kunder, som er begyndt at bruge Ultra-Seal. Med 180 medarbejdere og faciliteter i Newbury og Felixstowe, og hovedkontor i Derby fokuserer Amco Logistics overvejende på transport inden for bilindustrien, jernbaner og udstillinger i hele Europa. Europart Danmark
Ultra-Seal har lavet en aftale med Europart Danmark for videresalg af Ultra-Seal til slutbrugerne. Med 75 ansatte er Europart Danmark, der har hovedsæde i Kolding, den største reservedelsforhandler i Danmark.


Eurotyre Belgium
Den belgiske dækspecialist Eurotyre vil begynde at tilbyde Ultra-Seal til sine kunder i hele sit netværk i Belgien og det sydlige Holland. Den internationale gruppe af uafhængige dækservicecentre tilbyder dæk til alle køretøjer og leverer service i forbindelse med sammenbrud, vedligeholdelse og reparation, samt professionel rådgivning. Hele Eurotyre-organisationen består af 69 dækcentre i Belgien og Holland, hvoraf 40 er specialiseret store køretøjer - lastbiler og busser.


Ultra-Seal vil være til stede på Transport 2017 i Herning i samarbejde med Europart Denmark på i Europart-standen i Hal L.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- ITD har stævnet EU-Kommissionen i spørgsmålet om statsstøtte til PostNord
- Transportfirma fra Sverige fejrer fremgangsrigt første år i Danmark
- Hollandsk hybrid kan køre op til 50 km på ren el
- Plug-in hybrid-lastbil kan køre op til 10 kilomete rpå strøm
- Ekspres-koncern justerer sine priser
- Dansk transportkoncern får ny partner på det tyrkiske marked
- Årets varebil blev enten den ene, den anden eller den tredje
- Sortimo præsenterer digitalt univers ved messe for erhvervsbiler
- Benzin og diesel bliver mærket
- Polsk chauffør blev idømt fængselsstraf og udvisning
- Hver femte dansker vil forbyde mobiltelefonen i trafikken
- 80-årig kvinde cyklede ind i en skraldebil - og er efterfølgende død

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst