Forsiden
      

Varebilerne indtager deres egen hal på Transport 2017

Mandag 20. marts 2017 kl: 09:47
Share  


Af: Redaktionen

Som noget nyt i år sætter den skandinaviske transportbranches største indendørs begivenhed fokus på varebiler med en hel hal dedikeret til de lette transportløsninger. Udviklingen i branchen kombineret med mulighederne for effektiv pladsudnyttelse via intelligent indretning gør det i stigende grad attraktivt for transportfirmaer at kigge i retning af varebilerne

Varebilerne indtager deres egen hal på Transport 2017
Transportsektorens voksende interesse for varebiler afspejler sig i høj grad på Transport 2017, der afholdes i MCH Messecenter Herning  i dagene 23.-25. marts og bliver Skandinaviens største indendørs fagmesse på transportområdet. Transport 2017 vil også danne ramme om kåringen af Årets Varebil 2017, der foretages af Danske Motorjournalisters Klub Danmark (MKD) på messens åbningsdag 23. marts.


Behov for mere smidige og fleksible logistikløsninger
- Varebilssalget sidste år var rekord højt, og generelt vokser segmentet i takt med behovet for mere agile og fleksible logistikløsninger, ikke mindst i byområderne. Samtidig findes der i dag utallige smarte måder at indrette varebiler på, så pladsen udnyttes optimalt, uanset om du skal bruge bilen som kurér, tømrermester eller elektriker, siger Michael Pettersson, som er administrernede direktør i Skandinavien for Sortimo, der er en af Europas førende leverandør af professionel varebilindretning. 


Virksomheden deltager for første gang på transportmessen i Herning med indretningskonsulenter på en række samarbejdspartneres stande. Det drejer sig om forhandleren Rehabiler samt varebilleverandørerne VW, Mercedes-Benz og Opel. 


Driftsomkostningerne i fokus
Hos samarbejdspartnerne kan de besøgende alle tre messedage opleve Sortimos fleksible indretningssystemer Globelyst, Sortimo HD, WorkMo med flere tilpasset de forskellige varebilmodeller og med fokus på at indfri de plads- og opbevaringskrav, der særligt stilles af transportfirmaer. 


- Lavere driftsomkostninger via blandt andet reduceret brændstofforbrug, mindre CO2-emission og høj performance står højt på branchens dagsorden. Det handler ikke kun om grønne kørevaner, eller hvordan de forskellige bilmodeller i sig selv performer i forhold til transportbehovet. Det handler også om at vælge vognbund, sidebeklædning, hyldesystemer og andre indretningsløsninger, der kombinerer en meget lav egenvægt med stor robusthed og så lang levetid, at de ofte kan flyttes med over, når bilen en gang skal udskiftes, siger Michael Pettersson.


Han understreger derudover, at sikkerhed under transporten er et af de emner, som Sortimos konsulenter også ser frem til at snakke med de besøgende om på Transport 2017. Hos Sortimo er crashtests og løbende kvalitetskontroller på virksomhedens tyske fabrik således med til at sikre, at alle systemer og løsninger yder det optimale sikringsniveau.


Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand i Skive har gods bag gardinerne
- Volvo Danmark er klar til transportmessen i 2019
- Køgevirksomhed har fået ny kran
- Brian i Grindsted har fået nyt wirehejs
- Den tre-akslede hejseladskærre er hentet til Hørsholm
- Esbjergfirma vil sælge trailere fra Nordirland
- Vognmand på Mors har fået en ny fem-akslet Goldhofer-sættevogn
- Volvo Trucks fejrer FH-jubilæum med særlige 25-års udgave
- Mejlby-vognmand har fået nye fire-akslet
- Vognmand på Bornholm har fået ny opbygning fra HMF
- Litauisk transportfirma bestiller 500 trækkere i Holland
- Folkemødet på Bornholm har også en plads til fremtiden

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst