Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Nordiske vognmandsorganisationer kommer tættere på hinaden

Torsdag 16. marts 2017 kl: 12:35
Share  


Af: Redaktionen

DTL har haft besøg af topledelsen i NLF - Norges Lastebileier-Forbund - til et dagsseminar med tættere koordinering og fokus på de mange fælles dagsordner og interesser

Vognmandsorganisationen NLF, der er DTL’s norske søsterorganisation, gæstede den danske vognmandsorganisation på Grønningen i København. Senere på dagen var de norske gæster sammen med de danske værter på virksomhedsbesøg hos DTL-bestyrelsesmedlem Kristian Skov Petersen hos Danske Fragtmænd.


- Jeg bliver hver gang, vi mødes, kun bekræftet i værdien i og styrken af de bånd vi har knyttet i NLA, og altså også med NLF. Dette bilaterale møde har givet os anledning til at komme endnu et spadestik dybere i forståelsen af forskelle og ligheder i vores vilkår, og giver mulighed for en endnu tættere koordinering, siger DTL’s administrerende direktør, Erik Østergaard.


Han forklarer, at de norske og danke vognmandsfolk blandt andet drøftede PostNord’s økonomiske problemer og de mange udfordringer, erhvervet i øvrigt møder med unfair konkurrence og social dumping, både i Norge og i Danmark.


- Vi har også drøftet en række mulige områder for yderligere fremtidigt samarbejde, siger Erik Østergaard og fortsætter:


- Fra idéen om NLA blev født år tilbage, og til i dag, er det en meget stor tilfredsstillelse at se, hvordan kontakten, idéudvekslingen og koordineringen nu ikke bare sker på direktionsniveau, men er løbet ned gennem vores organisationer, så der i dag er en løbende og tillidsfuld kontakt på mange niveauer.


Erik Østergaard peger på, at de nordiske vognmænd vil fortsætte med både de samlede NLA-møder, men også de bilaterale møder, fordi de sidste giver mulighed for et endnu dybere kendskab til hinandens nationale vilkår og rammebetingelser. 


Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Omkring 20 procent af de nyregistrerede lastbiler forsvinder igen
- Socialdemokraternes transportordfører vil have et ja eller et nej fra transportministeren
- Transportorganisation bakker op om skærpet straf for brug af håndholdt mobil under kørslen
- Spanske politimyndigheder slog til mod menneskesmugleri i køletrailere
- Vognmænd slipper lidt billigere end prisstigningerne
- Transporten sker i bokse
- Færdselspoliti roser fyrværkeritransporter
- Transportvirksomhed har ændret ejerstruktur
- Nettet er fyldt med spændende gods
- Kørsel med håndholdt teleudstyr skal give klip i kørekortet
- Vognmand har fået nummer to
- Der er stadig uklarheder om statsstøtten til PostNord

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst

Klik venligst