Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Nordiske vognmandsorganisationer kommer tættere på hinaden

Torsdag 16. marts 2017 kl: 12:35
Af: Redaktionen

DTL har haft besøg af topledelsen i NLF - Norges Lastebileier-Forbund - til et dagsseminar med tættere koordinering og fokus på de mange fælles dagsordner og interesser

Vognmandsorganisationen NLF, der er DTL’s norske søsterorganisation, gæstede den danske vognmandsorganisation på Grønningen i København. Senere på dagen var de norske gæster sammen med de danske værter på virksomhedsbesøg hos DTL-bestyrelsesmedlem Kristian Skov Petersen hos Danske Fragtmænd.


- Jeg bliver hver gang, vi mødes, kun bekræftet i værdien i og styrken af de bånd vi har knyttet i NLA, og altså også med NLF. Dette bilaterale møde har givet os anledning til at komme endnu et spadestik dybere i forståelsen af forskelle og ligheder i vores vilkår, og giver mulighed for en endnu tættere koordinering, siger DTL’s administrerende direktør, Erik Østergaard.


Han forklarer, at de norske og danke vognmandsfolk blandt andet drøftede PostNord’s økonomiske problemer og de mange udfordringer, erhvervet i øvrigt møder med unfair konkurrence og social dumping, både i Norge og i Danmark.


- Vi har også drøftet en række mulige områder for yderligere fremtidigt samarbejde, siger Erik Østergaard og fortsætter:


- Fra idéen om NLA blev født år tilbage, og til i dag, er det en meget stor tilfredsstillelse at se, hvordan kontakten, idéudvekslingen og koordineringen nu ikke bare sker på direktionsniveau, men er løbet ned gennem vores organisationer, så der i dag er en løbende og tillidsfuld kontakt på mange niveauer.


Erik Østergaard peger på, at de nordiske vognmænd vil fortsætte med både de samlede NLA-møder, men også de bilaterale møder, fordi de sidste giver mulighed for et endnu dybere kendskab til hinandens nationale vilkår og rammebetingelser. 










Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst