Klik venligst

  
Forsiden
      

Dæk-koncern afdækker nyheder på transportmesse

Onsdag 15. marts 2017 kl: 11:47
Share  


Af: Redaktionen

Continental ruller en en stribe Danmarks-premierer ind på Transport 2017, der finder sted i Herning torsdag til lørdag i næste uge. Udover dæk til lastbiler og busser præsenterer den tyske dæk-koncern også nye specialdæk til kranbiler, entreprenørmaskiner, industrien samt militær og beredskab

De seneste år har Continental lanceret dæk til lastbiler og busser, der ikke alene har været tilpasset formålet på det enkelte køretøj, men også helt ned til den enkelte aksel.


- Formålet med de mange forskellige dæk er at optimere køretøjernes køreegenskaber, optimere komforten for chauffør og passagerer samt brændstof- og driftsøkonomi for vognmanden, siger administrerende direktør Georg Nielsen fra Continental Dæk Danmark A/S, som er en af de omkring 250 udstillere, der deltager på Transport 2017, der finder sted 23.-25. marts i Herning.


Dæk til lastbiler og busser
Blandt nogle af de produkter, Continental præsenterer på Transport 2017 er den komplette 3G-hybridserie, der er udviklet specielt til lastbilers styreaksel, trækaksel og traileraksler, ligesom Continentals busdæk er udviklet specifikt til bybusser, regionaltrafik og langturskørsel.


Entreprenører, industri og militær
Den tyske koncerns ingeniører og produktudviklere fortsætter strategien med at udvikle dæk til forskellige segmenter og formål. Udover dæk til lastbiler og busser præsenterer Continental på dette års messe også en række nyheder inden for special- og industridæk, hvoraf flere har Danmarks-premiere.


- En af de helt friske nyheder er EM-Master. Det er det nyeste dæk i Earth Mover-serien, der er specielt udviklet til entreprenørmaskiner.  EM-Master er særligt velegnet til læssemaskiner og knækstyrede dumpere, siger salgschef Frank Sønderby Larsen fra Continentals industridæk-division, der også har andre nyheder med på Transport 2017.


- Redningsselskaberne, forsyningstjenesterne og beredskabet har mange forskellige køretøjer. Det kan være Unimogs, kranbiler og andre tunge køretøjer, der stiller store krav til dækkets slidstyrke og holdbarhed. Her medbringer vi dæknyheder inden for Multi Purpose Tire-serien, der i udvalgte størrelser er godkendt til militært brug. MPT-serien, der er tilgængelig i størrelser fra 16-24 tommer, er en af de produktlinier, som vi ser frem til at præsentere for de besøgende på messen, siger Frank Sønderby Larsen.
 

Holder øje med dæktryk og temperatur
På Continentals stand kan de besøgende også se ContiPressure-Check-systemet, hvor Fleet Manageren og chaufføren ved hjælp af sensorer i dækkene og display i førerhuset eller på kontoret kan holde øje med dæktryk og temperaturer på hele vogntoget.


- Korrekt dæktryk er noget af det vigtigste i forhold til både trafiksikkerhed og vogntogets driftsøkonomi. Derfor skal det være let for Fleet Manageren eller chaufføren at overvåge, om noget er galt og der eventuelt er behov for at sætte ind undervejs eller søge værksted, siger Georg Nielsen, der sammen med en række Continental-medarbejdere præsenterer en model af ContiPressureCheck-systemet på Transport-messen.
 

Continental, Semperit og Barum
Continental-koncernen udvikler og producerer dæk under forskellige navne. Udover dækmærket Continental, der er premium brandet, er det også Continental-koncernen, som står bag Semperit og Barum. De nyeste styr-, træk- og trailerdæk i disse to mærker kan også ses på Continentals messestand. Blandt andet lastvognsdækket Semperit Runner D2, der er udviklet til trækakslen, og som sidste år vandt den prestigefyldte Red Dot-award for sit produktdesign.
 

Der forventes mellem 20-25.000 besøgende over de tre dage, dørene er åbne under Transport 2017. Continental kan besøges på stand J7396 i hal J3. 


Klik venligst

© Copyright 2017 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand har fået svær vogn med fire-aksler og stor kran
- Vognmand i Roskilde kører ud med 500 tre-akslede heste
- Budfirma i Alestrup har fået ny bil med vindende motor
- Transportnyhederne har været på nettet i 17 år
- Vognmands fra Sydsjælland har hentet ny kærre i Østjylland
- Knallerten uden knald er grøn og kører varer ud
- MAN hejste flaget og holdt gilde over rejst bygning
- Palfinger Danmark har fået ny medarbejder
- Vognmanden fra Dortheasminde har fået ny fire-akslet bil med hejs
- Renovationsbilerne i den lette ende kører på gas
- Vognmand i Kildebrønde har fået en V8’er af de nye
- Lastbilforhandler tilpasser sin organisation

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst

Klik venligst