Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Olieselskab tager til transportmesse med sit nye navn

Tirsdag 14. marts 2017 kl: 12:23
Share  


Af: Redaktionen

YX Erhverv vil traditionen tro være at finde på årets transportmesse i MCH Messecenter Herning i dagene 23.-25. marts. På transport 2017 vil olieselskabet fortælle om sit nye navn, logo og farver og samtidig forklare baggrunden for navneskiftet fra Uno-X til YX Erhverv

- Vi ser altid frem til gode snakke med landets chauffører og vognmænd på transportmessen. Vi vil gerne bruge anledningen i år til at fortælle om vores navneskifte og vores målsætning, hvor vi vil være kendte for den bedste kundeoplevelse, siger Claus Gottlieb, der er direktør i YX Erhverv.


Olieselskabets navneskifte i november sidste år hænger blandt andet sammen med, at der ikke måtte være nogle mislyde eller misforståelser i forhold til det selvbetjeningsunivers for privatbilister, som Uno-X repræsenterer.


Claus Gottlieb fortæller, at selskabet er kommet godt i gang under det nye navn, hvor selskabet internt har arbejdet med strategien og fokus.


- Vi er ambitiøse og skal med oprigtig interesse i vores kunders hverdag forsøge at gøre verden til et bedre sted for dem. Vi sætter mennesker forrest i alt, og de er helt afgørende for vores tilgang og måde at være på. Det er vi kendt for i dag og vil være endnu mere kendte for i morgen. Det sker ikke over natten, men kræver hårdt arbejde, siger han.
 

YX truckanlæggene vil ligge på samme, gode placeringer landet over og vil blot skifte logo og udseende. Dieselkortet kan stadig benyttes på både Uno-X- og Bonus-stationer. Og de medarbejdere, som kunderne og vognmanden normalt taler med, vil fortsat være de samme.


Om YX Erhverv
  • YX Erhverv er en del af YX Danmark A/S, som desuden består af YX Landbrug og YX Fyringsolie
  • YX Danmark A/S er en del af Reitangruppen A/S, som desuden ejer de landsdækkende kæder Rema 1000 og 7-ElevenKlik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Redningskoncern har nedskrevet og fået røde tal på bundlinien
- MAN priser sine bedste
- Billetten dækker til bus og tog - plus lidt mere
- Fransk bilproducent samarbejder med delebils-tjeneste
- Norsk lavprisflyselskab er landet i Argentina
- Flybusser henter kunderne hjemme - og kører dem til lufthavnen
- Bilist flygte fra færdselsuheld på tre hjul
- Varme "køler" batterier
- Reservedelsleverandør åbner dørene til uddannelsesakademi
- Erhvervsministeriet har ansat Uber-mand som disruptionschef
- Konkurs vil koste garantifond omkring 3,2 millioner kroner
- Norsk lavprisflyselskab fløj med underskud sidste år

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst