Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Kampagne skal vise vejen fra Aarhus og ud i verden

Onsdag 22. februar 2017 kl: 22:47
Af: Redaktionen

Man skal kunne nå hele verden fra Aarhus Airport. Det er ambitionen og tanken bag en kampagne, der skal vise hvor nemt og hurtigt det er at flyve via København og ud i verden. Tjek ind i Aarhus Airport - og hent din kuffert i Tokyo, lyder kampagnens slogan

Flyvetiden fra Aarhus Airport ved Tirstrup på Djursland til Københavns Lufthavn på Amager er cirka 30 minutter. Den korte tidmæssige afstand mellem de to lufthavne er udgangspunktet for en ny kampagne, der skal få flere østjyder til at starte rejsen ud i verden fra den østjyske lufthavn:


- Der er så mange muligheder for at rejse fra Aarhus Airport, som folk ikke kender til, for eksempel via et stop i Københavns Lufthavn. Kampagnen skal kort sagt vise, at det er muligt for østjyderne, at nå hele verden fra Aarhus Airport. For få østjyder ved, hvor hurtigt og enkelt det er, at komme her fra Aarhus Airport til København - og dermed hvor nemt det er at flyve videre med en af de 165 direkte ruter fra Københavns Lufthavn og videre ud i verden siger lufthavnsdirektør Peter Høgsberg, fra Aarhus Airport.


Han og lufthavnen på Djursland er gået sammen med Københavns Lufthavn på Amager om kampagnen, der skal vise, hvor nemt det er at komme fra Aarhus til for eksempel Tokyo i Japan, Boston i USA eller Athen i Grækenland.


- Østjylland er det næststørste vækstcentrum i Danmark, og det østjyske erhvervsliv er meget internationalt orienteret, så der er god grobund for vækst i de kommende år. Vi har testet konceptet af i lignende kampagner, som vi har lavet sammen med Sønderborg Lufthavn og Midtjyllands Lufthavn, som havde en god effekt. Vi tror derfor på, at indenrigs-flytrafikken har et stort potentiale for at vokse endnu mere, siger Henrik Peter Jørgensen, der er kommunikationsdirektør i Københavns Lufthavn.
 

Kampagnen begynder i uge 8 og varer frem til og med uge 10 og vil blandt andet bestå af en række annoncer målrettet det østjyske.
 

Indenrigsflyvning gør det nemt at rejse ud i verden
- Vælger du at flyve via København Lufthavn, har du adgang til hundredvis af de destinationer over hele verden, som typisk efterspørges. Københavns Lufthavn er et rigtig godt transit-sted, for rejser der starter i Jylland, siger Peter Høgsberg, der på indenrigsflyvningens vegne har store håb for fremtiden.


Peter Høgsberg glæder sig over, at der med kampagnen stilles skarpt på indenrigsflyvningens betydning for udviklingen i landsdelene.
 

Fakta om kampagnen
  • Københavns Lufthavn er fra 1925. Med 29 millioner afrejsende og tilrejsende passagerer i 2016 og 165 direkte ruter, heraf 36 til fjerne rejsemål, er det Nordeuropas vigtigste trafikknudepunkt.
  • Aarhus Airport er fra 1946. Der er op til 8 daglige afgange med SAS til og fra København fra Aarhus Airport.
  • Fra Aarhus Airport kan man tjekke sin kuffert direkte ind til eksempelvis Tokyo eller de mange andre destinationer, som SAS kan tilbyde via deres interline-aftaler med andre flyselskaber
  • For eksempel har SAS flere hundrede daglige direkte afgange fra København til Skandinavien, Europa og fjerne rejsemål som f.eks. Tokyo og Boston




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lufthavn på Djursland får vinterafgange til skiområdet i Sverige og Norge
- 30-årig mand blev varetægtsfængslet i fire uger
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Påsken betød færre passgerer i lufthavn ved Aalborg
- Toldhund fandt et kilo hash gemt i valnødder
- Lufthavn lægger arealer til midlertidigt militært område
- Toldere fandt knap tre ton narkotika sidste år
- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Fagforbund taber sag mod ground handling-selskab
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst