Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Flere danskere rejser på ferie i Norden

Mandag 20. februar 2017 kl: 12:22
Af: Redaktionen

Det svenske færgerederi Stena Line, der blandt andet sejler mellem Frederikshavn og Göteborg, mellem Frederiskhavn og Oslo og mellem Grenaa og Varberg, oplever en stigende efterspørgsel efter ferierejser til Sverige og Norge

Stena Line har i 2016 oplevet en vækst på knap 15 procent på rejser til begge nordiske lande. Årsagerne til den stigende efterspørgsel er mange, men skal ifølge rederiet først og fremmest findes i aktive naturoplevelser, sikkerheden og muligheden for at få noget for pengene.


- Mange danskere efterspørger rejser, hvor de kan opleve den spændende natur helt tæt på – som på campingferie, hvor naturen, den friske luft og friheden er noget af det, der trækker. Selvom vi i Danmark har en smuk natur, er den svenske og norske natur noget helt specielt, fordi den er så anderledes fra den danske. Her finder du fjelde, elve, skærgårde og klipper. Natur, som vi ikke kender hjemmefra, og som derfor fascinerer mange af os, siger Tina Bering, der er Business Support Manager hos Stena Line.


Sikkerhed og økonomi spiller også ind i danskernes valg af Sverige og Norge som foretrukne feriedestinationer. Den overordnede uro i verden, ikke mindst i Sydeuropa og Mellemøsten, er ifølge Stena Line medvirkende til, at sikkerhed er blevet vigtigere, når rejsemålet skal bestemmes.


- Vi søger det nære og det sikre, og her vinder Norge og Sverige over nogle af de mere eksotiske rejsemål, når sommerferien skal bestilles. En anden grund, til at folk vælger at holde ferie i Sverige, er den favorable valutakurs. Den svenske krone falder og falder. For knap et år siden kostede 100 svenske kroner 81,5 danske kroner. I dag er prisen for 100 svenske faldet til omkring 75 danske, så der er penge at spare alene på kursen, siger Tina Bering.


På baggrund af den stigende efterspørgsel lancerer Stena Line flere nye rejsetilbud for sommeren 2017, under nøgleordet Nærvær, i forbindelse med deres deltagelse på feriemessen ”Ferie for Alle” i Messecenter Herning den 24.-26. februar.


Om Stena Line
  • Stena Line er verdens største privatejede færgerederi og råder over 36 fartøjer, der sejler på 20 færgeruter i Nordeuropa
  • Stena Line er en vigtig del af det europæiske logistiknetværk og spiller en væsentlig rolle for turismen i Europa 
  • I Danmark sejler Stena Line på ruterne Frederikshavn Göteborg, Frederikshavn-Oslo og Grenå-Varberg
  • Stena Line er et familieejet datterselskab i Stena A/S, der blev grundlagt i 1962 og har hovedkontor i Göteborg
  • Stena Line er en del af Stena Sfæren, som har omkring 20.500 ansatte og en årlig omsætning på over 40 milliarder danske kroner




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Seks meldes døde
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Containerskib sejler bro ned
- Skibe, der transporterer offshore-personale, bliver omfattet af ny international sikkerhedsstandard
- Kli­ma­re­gu­le­ringen af den globale skibsfart tager små skridt fremad
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Rederi-koncern med islandske rødder lancerer rute uden om Frankrig
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- 31-årig anholdt i sag om indsmugling af 300 kg kokain
- Havneatlas giver overblik over danske erhvervshavne
- Havn melder sig ind i erhvervsorganisation

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst