Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Nyscan har fået ny eftermarkedskonsulent

Mandag 20. februar 2017 kl: 10:59
Af: Redaktionen

48-årige Benny Hansen forlod ved årsskiftet tavle og skolekridt på den tekniske skole CELF i Nykøbing F. for at starte som eftermarkedskonsulent i Nyscan a/s. - Jeg får hele Nyscans ansvarsområde som hjemmebane med udgangspunkt fra afdelingen i Køge, siger han

Nyscan har fået ny eftermarkedskonsulent
Med udgangspunkt i Køge vil Benny Hansen både servicere Nyscans nuværende kunder og opsøge nye med alle koncernens servicetilbud inden for vedligeholdelse og reparation af lastbiler, trailere og andet rullende transportmateriel.


Benny Hansen kommer til Nyscan med en alsidig lastbilbaggrund i værktøjskassen. Han er oprindelig uddannet som lastbilmekaniker hos det daværende Bohnstedt-Petersen i Nykøbing F. Da svendebrevet var i hus, arbejdede han i nogle år som svend. Derefter gik turen ud på de danske og europæiske landeveje som eksportchauffør, inden turen igen gik tilbage til Nykøbing F og undervisningsjobbet hos CELF.


Administrerende direktør i Nyscan, Claus Hofman, glæder sig over, at Benny har påtaget sig jobbet som Nyscans nye eftermarkedskonsulent efter Ronni Olsen, der er vendt tilbage til Nyscans afdeling i Vordingborg som værkstedsleder.


- Benny Hansen har en solid teknisk baggrund. Desuden kender han både lastbil- og transportbranchen indefra, så vi anser ham som en rigtig god efterfølger til Ronni, siger Claus Hofman.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst