Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

DB Schenker investerer 180 millioner kroner i den digitale fremtid

Fredag 17. februar 2017 kl: 10:00
Af: Redaktionen

Den tyske transportkoncern DB Schenker, der eksempelvis er i gang med at udvide sin terminal i Hvidovre, har købt en del af den globale, digitale markedsplads uShip for 180 millioner kroner

Millioninvesteringen skal styrke det strategiske samarbejde med den USA-baserede online platform for spedition og transport uShip og sætte yderligere skub i DB Schenkers digitaliseringsstrategi. 


- Udvidelsen af vores succesfulde samarbejde vil strømline og optimere vores sendinger, så vi som markedsleder i europæisk landtransport kan håndtere endnu større mængder gods, siger Henrik Dam Larsen, der er administrerende direktør for DB Schenker Danmark. 


- Det er vores målsætning også at udvikle og udnytte muligheder, der ligger uden for vores traditionelle forretningsmodel. Dette er vores største andel i et digitalt selskab til dato, og investeringen viser, hvor seriøst vi arbejder med innovation i DB Schenker. Vi investerer i udformningen af fremtidens digitale logistik, siger Henrik Dam Larsen. 


Mike Williams, der er administrerende direktør for amerikanske uShip, kalder DB Schenkers investering for en hidtil uset investering i logistik-teknologi, der kan revolutionere godstransport.


- Store spillere som DB Schenker gør klogt i at omfavne innovation til at automatisere og digitalisere deres operationer, fordi det gør dem mere effektive og rentable. Det seneste år har vist at uShip og DB Schenker arbejder godt sammen, og vi er begejstrede for at udvide vores partnerskab med Schenkers investering i uShip, siger Mike Williams.


Investeringen sikrer DB Schenker en plads i uShips direktion. 
Tilbage i maj sidste år underskrev uShip og DB Schenker en samarbejdsaftale, der nu har ledt til noget større. DB Schenker vil bruge uShip platformen, der er førende inden for online booking, sammen med koncernens eget Drive4Schenker og derved forbinde omkring 30.000 transportpartnere i det europæiske landtransportnetværk med deres fragt.


Den nye service er lanceret i Tyskland og vil gradvist blive rullet ud i de øvrige europæiske lande. 






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst