Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Dansk transportvirksomhed køber op i Sverige

Onsdag 16. november 2016 kl: 12:00
Af: Redaktionen

Virksomheden Scan Global Logistics A/S har indgået en aftale om opkøb af 100 procent af speditørvirksomheden Airlog Group AB, der har hovedsæde i Sverige

Airlog er en full-service speditørvirksomhed med afdelinger i Sverige og Danmark, som har specialiseret sig i at servicere små og mellemstore kunder. Airlog har etableret sig solidt på markedet for luft-og søfragt i Danmark og Sverige ved at drage nytte af dets omfattende netværk af globale samarbejdspartnere. Airlog omsatte i 2015 for 417 millioner svenske kroner.


Scan Global Logistics er en global speditørvirksomhed med en stærk tilstedeværelse i Norden, Asien og USA, og opkøbet er et skridt i virksomhedens strategi om at øge dets tilstedeværelse på de nordiske markeder i almindelighed og det svenske marked i særdeleshed.


- Med dette opkøb etablerer vi en endnu stærkere tilstedeværelse og bliver en af de førende virksomheder på det nordiske speditørmarked. Airlog er et godt match til Scan Global Logistics, med deres komplimenterende forretningsmodel og kundefokuserede organisation. Airlog har udvist imponerende vækst i deres kerne forretning og samtidig haft succes med at komme ind på markedet for Express leverancer. Alt dette giver os en solid platform til at styrke vores globale netværk og øge vores position, som kundens første valg af speditør på det nordiske marked”, siger Jesper Nielsen, der er administrerende direktør for Scan Global Logistics A/S.


- På vegne af vores medarbejdere, kunder og ledelse er vi glade for at blive en del af Scan Global Logistics. Vi er overbevist om at fremtiden vil give os mulighed for at servicere vores kunder endnu bedre og anvende vores fælles styrker til fortsat at vækste og differentiere os på markedet, siger Johan Rosenkvist, der er administrerende direktør for Airlog Group


Inden købet kan gennemføres helt, skal det godkendes af konkurrencemyndighederne. Købet forventes afsluttet i første kvartal næste år.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst