Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Skagen Havn ser frem til krydstogtrekorder de næste år

Onsdag 28. september 2016 kl: 11:28
Af: Redaktionen

I 2017 sætter Skagen Havn rekord med 31 anløb og godt 39.000 krydstogtgæster. Den kommende passagerrekord vil dog kun holde et år, da der allerede i 2018 er anmeldt 28 anløb med samlet 59.000 gæster

For krydstogtsæson 2017 har Skagen Havn modtaget bookinger af 31 krydstogtanløb med godt 39.000 gæster. Det svarer til en stigning i antal anløb på over 100 procent i forhold til i år, hvor der var 13 krydstogtanløb. Måler man på gæsteantallet, så er der tale om en stigning på over 300 procent fra knap 11.000 gæster i 2016 til de 39.239 i 2017.


- Det er meget glædeligt, og vi kan nu for alvor se effekten af den nye krydstogtkaj i Skagen, som vi indviede i 2015. Samtidig ser vi det som et resultat af vores løbende arbejde med destinationsudvikling i tæt samarbejde med Turisthus Nord og vores krydstogtnetværk - Cruise Skagen, siger havnedirektør Willy B. Hansen.


Willy B. Hansen og Cruise Manager i Cruise Skagen Anne Sofie Rønne Jensen er netop vendt hjem fra en krydstogtmesse på øen Tenerife, der også gav gode resultater for sæson 2018. Her er der indtil videre allerede anmeldt 28 krydstogtanløb med over 58.000 gæster, og der forventes endnu flere anløb.


-   Krydstogtrederierne begynder nu at placere anløb af større og større skibe i Skagen, og vi er meget begejstrede og glade for den tillid, som rederierne på denne måde viser både Skagen Havn og Skagen by. Der er ingen tvivl om, at den øgede volumen vil få en meget positiv effekt ikke bare for Skagen, men også for hele vores kommune, siger Willy B. Hansen.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Seks meldes døde
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Containerskib sejler bro ned
- Skibe, der transporterer offshore-personale, bliver omfattet af ny international sikkerhedsstandard
- Kli­ma­re­gu­le­ringen af den globale skibsfart tager små skridt fremad
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Rederi-koncern med islandske rødder lancerer rute uden om Frankrig
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- 31-årig anholdt i sag om indsmugling af 300 kg kokain
- Havneatlas giver overblik over danske erhvervshavne
- Havn melder sig ind i erhvervsorganisation

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst