Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Greve Kommune har mere plads til transporterhvervet

Mandag 5. september 2016 kl: 11:59
Af: Redaktionen

Da Greve Kommune i weekenden deltog på den årligt tilbagevendende transportmesse Transport Øst, fik både borgmesteren og hendes medarbejdere fra Teknik og Miljø og JobCentret en god snak med flere af udstillerne og de besøgende

Greve Kommune har mere plads til transporterhvervet
Jan Ulrik Aakerlund, Greve Kommune - Teknik og miljø - (th), snakkede med Lars Hansen fra NREP Logicenters om kommunens planer om mere plads til transport- og logistikvirksomheder.
Der blev både tid til fagsnak og hygge på Greve Kommunes og ErhvervsCentrets stand, da Transport Øst i weekenden 3. og 4. september åbnede dørene for Sjællands største fagmesse med en stor udstilling af store lastbiler, trailere, kraner og andet transportmateriel.
 

En af de udstillere, der kiggede forbi den kommunale stand i det store hvide messetelt, var Lars Hansen fra ejendomsinvestoren NREP Logicenters. Firmaet ejer i dag tre ejendomme i Greve Kommune, hvoraf de to er med bebyggelse og lejet ud til Zebra og Movianto, og den sidste er en tom grund, hvor der skal opføres en logistikbygning.

 
- Jeg fik en god snak med medarbejderen fra Teknik og Miljø om mulighederne for at købe mere jord i Greve Kommune. Vi betragter Greve som et rigtig godt sted at placere sig for transport- og logistikvirksomheder. Vi er meget interesseret i at købe flere erhvervsarealer her i Greve, da der kun er 25 kilometer ind til København. Mange af vores kunder inden for transporterhvervet betragter det som meget mere attraktivt at placere sig i Greve end for eksempel i Køge, hvor der er 40 kilometer ind til København, siger Lars Hansen, der til daglig arbejder med at opkøbe erhvervsgrunde og erhvervsbygninger og finde lejere til dem.
 

Planer om mere plads til transport i Kildebrønde
På et kort over kommunen fik Lars Hansen udpeget, hvor Greve Kommune påtænker at udvide med jord til nye erhvervslejemål for transport- og logistikvirksomheder. 

 
- Der er naturligvis rift om de sidste ledige byggegrunde i Greve, som egner sig til transport- og logistikvirksomheder. Hvis Greve Kommune havde mere jord til salg lige nu, ville vi helt klart være interesseret i at købe det. Derfor glæder det os at høre, at kommunen har planer om at udvide med jord til brug for transport- og logistikbranchen. Det er et klart plus, at Greve ligger syd for København, da vareflowet med store lastbiler især kommer sydfra. Så i forhold til trafik ligger Greve ideelt for distributionscentre og terminaler, da det er nemt at køre til Greve og hurtigt videre til København for at gøre stop og aflæsse varerne til forbrug i Storkøbenhavnsområdet, siger Lars Hansen.
 










Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg
- Havn på Djursland nåede rekordomsætning for femte år i træk
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Tysk-italiensk joint venture har fået ok fra konkurrencemyndighederne
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandler af store og små køretøjer er tilfreds med 2023-resultatet
- Lastbilchauffør blev overfaldet af to mænd på rasteplads ved Holbæk
- 47 fik guldmedaljer ved DM i Skills 2024
- Chauffører underviser skolebørn i trafiksikkerhed
- Fredag 19. april 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst