Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Dachser Air & Sea Logistics får ny chef

Onsdag 24. august 2016 kl: 15:17
Af: Redaktionen

Jochen Müller, der er 52 år og en erfaren logistikchef, bliver snart en del af Dachser-holdet

Med virkning fra mandag 1. januar 2018 er det planen, at han skal overtage posten som Chief Operations Officer (COO) for Air & Sea Logistics efter Thomas Reuter, der går på pension med udgangen af næste år


Overgangsperioden starter 1. oktober i år, hvor Jochen Müller vil arbejde med at udvikle projekter. Thomas Reuter vil fortsætte sit arbejde i ledelsen i rollen som chef for Air & Sea Logistics i overgangsperioden, indtil han går på pension 31. december 2017.


Jochen Müller er født i 1964 i Worms i Tyskland. I 2011 blev han en del af ledelsen i Schenker Deutschland AG, hvor han var ansvarlig for luftfragt og salg (Air/Sea) for Centraleuropa samt logistik til globale flytninger, messer og sportsarrangementer i hele verden. Inden da var Jochen Müller administrerende direktør for Schenkers britiske organisation, hvor han var ansvarlig for vej-, sø- og luftfragt samt messeaktiviteter.


- Jochen Müller er både topleder og logistikekspert med omfattende erfaring inden for sø- og luftfragt, men han også er mindst lige så fortrolig med de krav og processer, der er inden for vejtransport, siger Bernhard Simon, der er administrerende for Dachser.


- Som COO for Air & Sea Logistics og kommende medlem af ledergruppen vil han bygge videre på det, som Thomas Reuter har skabt. Det omfatter blandt andet en udvidelse af vores interkontinentale netværk for sø- og luftfragt og at skabe en tættere forbindelse til vores omfattende europæiske netværk for vejtransport. Det vil give os mulighed for at skabe logistikløsninger for vores kunder, hvor leddene i forsyningskæden passer sammen som en svalehalesamling, siger han videre


Thomas Reuter har arbejdet hos Dachser siden 1978 og har været en del af bestyrelsen siden starten af 2006.


Han spillede en betydelig rolle i internationaliseringen af logistikleverandøren ved at opbygge et globalt netværk af afdelinger for sø- og luftfragt. Dachser Air & Sea Logistics er nu etableret 196 steder i verden og har næsten 4.000 medarbejdere. Samtidig omsatte Air & Sea Logistics for omkring 1,6 milliarder euro i 2015.


Thomas Krüger er udnævnt til Managing Director for Air & Sea Logistics EMEA


Den 1. juli overtog Thomas Krüger (52) rollen som Managing Director for Air & Sea Logistics EMEA, hvor han refererer direkte til Thomas Reuter. Thomas Krüger har tidligere varetaget en række forskellige lederstillinger inden for Dachser Air & Sea Logistics.


Fra 2004 til 2006 var han salgschef for Tyskland, hvorefter han blev chef for det globale salg frem til 2012. Senest har han været ansvarlig for Nord- og Centraleuropa (NCE-regionen). Han efterfulgte Rüdiger Klug, der startede hos Dachser i 2009 og gik på pension den 30. juni 2016.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Seks meldes døde
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Containerskib sejler bro ned
- Skibe, der transporterer offshore-personale, bliver omfattet af ny international sikkerhedsstandard
- Kli­ma­re­gu­le­ringen af den globale skibsfart tager små skridt fremad
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Rederi-koncern med islandske rødder lancerer rute uden om Frankrig
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- 31-årig anholdt i sag om indsmugling af 300 kg kokain
- Havneatlas giver overblik over danske erhvervshavne
- Havn melder sig ind i erhvervsorganisation

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst