Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transport 2017 byder på tre messedage med Transport by Night og en stor afslutningsfest

Onsdag 10. august 2016 kl: 16:00
Af: Redaktionen

Næste års transportmesse i Herning - Transport 2017 - starter torsdag 23. marts klokken 9.00, hvor transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt (V) efter planen forventes at affyrer startskuddet til tre messedage med over 200 udstillere

Som noget nyt kan man på åbningsdagen besøge transportmessen helt til klokken 20. Her afholdes Transport by Night, hvor besøgende vil få mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter og nyde aftensmaden omgivet af mekaniske hestekræfter.


- Vi har valgt at ændre åbningstiderne på Transport 2017 for at skabe det bedst mulige fundament for et godt messebesøg. Transport by Night giver mulighed for et besøg for dem, som ikke kan forlade kontoret i dagtimerne, siger projektleder for Transport 2017 i MCH, Betina Engholm.

 
Den forlængede åbningstid torsdag betyder, at messen i 2017 gennemføres over tre dage i stedet for fire, som det har været traditionen gennem de seneste år. Transport 2017 er dermed åben fra torsdag 23. marts til og med lørdag 25. marts. Det giver anledning og mulighed for at slutte transportmessen af med et brag af en fest, for når messen lukker klokken 17 lørdag, åbnes dørene til Årets Transportfest.
 

- Rigtigt mange ser lørdagen som en oplagt firmaudflugt, fordi Årets Transportfest fuldender en god messedag med kollegerne. Festen i 2017 bliver ingen undtagelse, når Finn Nørbygaard i rollen som konferencier guider os gennem en aften med god mad, underholdning og livemusik. Det bliver uden tvivl et brag af en afslutning på tre gode messedage, siger Betina Engholm.
 

Billetsalget til Årets Transportfest er allerede i gang, og billetter kan købes med rabat frem til 1. januar 2017 på transport-messen.dk.
 

Transport 2017 forventes at blive Skandinaviens største indendørs fagmesse for transportbranchen og gennemføres for 14. gang i MCH Messecenter Herning i dagene 23.-25. marts 2017.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst