Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

MAN har fået en varebils-mand

Onsdag 13. juli 2016 kl: 19:32
Af: Redaktionen

Mikael Søe Jensen 43 år er startet i jobbet som produktchef Van i MAN Truck & Bus' hovedkontor i Greve. Han skal sammen med chefen for MAN's van-projekt i Danmark, Nicolai sperling, være med til at køre MAN's nye van ud på det danske marked

MAN løfter sløret for sin nye varebil, MAN TGE, på verdens største transportmesse IAA, som til september afholdes i Hannover i Tyskland. Herefter vil der gå endnu et år inden MAN TGE kommer til salg på det danske marked.


Alligevel tilfører MAN Truck & Bus Danmark A/S allerede nu flere ressourcer til van-projektet, som der forventes meget af. Chef for van projektet, Nicolai sperling, har i næsten et år været i gang med det indledende arbejde omkring introduktionen på det danske marked og får hjælp af Mikael Søe Jensen, der har stor erfaring med både van-segmentet og med de opgaver, som en produktchef skal varetage. 


Siden 2013 har han arbejdet som produktchef for Renault varebiler hos Volvo Group/Renault Trucks. Mikael Søe Jensen er oprindelig uddannet som vare- og lastbils mekaniker og har sidenhen arbejdet med teknisk support og salgssupport, samt med kommerciel og teknisk træning.


Karrieren har budt på job hos både Iveco og Mercedes, så det er en erfaren branchemand, der nu skal være med til at søsætte MAN's van projekt - MAN TGE.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst