Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Titlen dækker over er alsidigt job

Fredag 15. juli 2016 kl: 08:00
Af: Redaktionen

Salgskoordinator Camilla Johansen fejrer denne sommer 10 års jubilæum i Continental Dæk Danmark A/S, hvor hverdagen er præget af fart, alsidige opgaver - og af at være del af en branche, der er i konstant udvikling

Titlen dækker over er alsidigt job
Camilla Johansen startede i kundeserviceafdelingen hos Continental Dæk Danmark A/S i sommeren 2006, hvor hun hurtigt fik udvidet sin viden om dæk, dækmønstre og bremselængder, men ikke mindst fik hun opbygget en god og tæt kontakt til kunderne.


- Jeg fik jobbet nærmest ved et tilfælde, og mit kendskab til dæk var ærligt talt temmelig begrænset. Men der er en stærk og effektiv oplæring internt i firmaet, og Continental er gode til kontinuerligt at opdatere medarbejderne på de seneste teknologier og markedsdata, siger Camilla Johansen, der efter tre år skiftede til en stilling som salgskoordinator.


Som salgskoordinator har hun løbende kontakt til distriktscheferne, og sørger blandt andet for, at salgsstyrken hele tiden er opdateret med statistikker og andre relevante informationer om deres distrikt. Herudover har hun ansvaret for Continentals CRM-system, hvor blandt andet kundedata er omdrejningspunkt for salgsafdelingens og ordremodtagelsens arbejde.


- Branchen og virksomheden har været i konstant forandring, siden jeg blev en del af teamet, idet både varesortimentet og kerneforretningen har udviklet sig. Derfor er der ikke to dage, der er ens, og selvom jeg har den daglige base på kontoret, er jeg løbende på kundebesøg sammen med distriktscheferne, siger Camilla Johansen.


På tværs af organisationen
Den alsidige kontaktflade i hverdagen er med til at styrke arbejdsglæden hos Camilla Johansen, der foruden de daglige administrative opgaver af og til også får muligheden for aktivt at deltage i både udarbejdelse og udførelse af forskellige events.


- Senest har jeg været en del af et team, hvor vi arrangerede et stort kundeevent, ContiBrandExperience på FDM Sjællandsringen og FDM Jyllandsringen, ligesom jeg for et par år siden prøvede kræfter med et fodbold-event, der blev arrangeret i forbindelse med VM i Brasilien. Jeg har altid syntes, at netop dét, at vi kan arbejde sammen på tværs af afdelingerne i et team, er en kæmpe styrke for vores organisation, siger Camilla Johansen.


Camilla Johansen er 43 år og bor i Ishøj sammen med sin familie.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Politiet har beslaglagt knap 3.000 køretøjer
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- Lastbilleverandører sætter fokus på lastvognsmekanikeruddannelsen under DM i Skills
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Lokal entreprenør skal ombygge motorvejstilslutning ved Taulov
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst