Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Renault Trucks sælger sin Master på nettet

Fredag 27. maj 2016 kl: 11:33
Af: Redaktionen

Europas mest solgte varebil igennem de seneste 18 år kan nu købes direkte på nettet med en online-rabat på 10.000 kroner. Renault Trucks lancerer online salg på nettet for udvalgte modeller for kunderne, der ved, hvad de vil have, og som vil hurtigt i gang

Renault Trucks sælger sin Master på nettet
Claus Rieland fra Renault Trucks ved siden af en af Master-modellerne, som nu kan erhverves på webshop med stor rabat.
Renault Trucks åbner en web-butik for sin Master-serie med et slagtilbud til transportbranchen. Et tilbud som i øvrigt opfylder EU’s Euro 6-krav til dieselmotorers emissioner.


- Renault Master bliver i dagligdagen brugt til at bringe et stigende antal pakker ud til virksomheder og forbrugere, som vælger at købe via nettet, og nu vælger vi altså også at udbyde vores populære Renault Master på nettet. Ringen er sluttet, siger Claus Rieland fra Renault Trucks.


- Vi ønsker at være på online markedet, som uden tvivl vil stige de kommende år. Vi ser salget via webshop som et supplement til det almindelige salg, og vi forventer at styrke dialogen med vores kunder gennem initiativet, siger Claus Rieland videre.


Via webshoppen kan håndværksmestre, erhvervsdrivende, og kurertjenester lease deres Renault Master-varebil på nettet på alle tider af døgnet. Renault Trucks Danmark forpligter sig til at svare på alle forespørgsler inden for førstkommende hverdag. Tilbuddet til kunderne gælder resten af året og omfatter tre udvalgte modeller - Interesserede kan læse mere om varebilernes priser og specifikationer på webshoppen www.renaulttrucksmaster.dk  


Nethandel er steget voldsomt i de senere år, og der blev ifølge FDHI e-handelsanalyse i 2015 omsat for cirka 90 milliarder kroner i Danmark. Alene siden 2010 er nethandel steget mere end 50 procent, og udviklingen forventes at fortsætte. Det er ofte større forbrugsgoder, der købes.










Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst