Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Færgen mellem Bøjden-Fynshav kommer med på bizzen

Fredag 27. maj 2016 kl: 10:41
Af: Redaktionen

Rederiet Færgen vil gerne tage lidt af trafikken mellem Jylland og Fyn fra Lillebæltsbroen. Nyeste tiltag er at åbne for check-in og betaling med Brobizz’er på færgeforbindelsen mellem Fynshavn på Als og Bøjden i nærheden af Fåborg på det sydvestlige Fyn

BroBizz’en er blandt andet kendt som betalingsmulighed, når man skal over Storebæltsbroen eller med Mols-Linien’s færger. Men BroBizz mange andre anvendelsesmuligheder som betalingsmiddel, og listen bliver fra onsdag i næste uge udvidet med færgeruten mellem Bøjden og Fynshav. Dermed bliver færgetransporten mellem det sydlige Jylland og Fyn væsentlig mere smidig.  

 
- Det skal være hurtigt, enkelt og let at sejle med AlsFærgen, fordi færgen fungerer som et alternativ til Lillebæltsbroen. Derfor er vi rigtig godt tilfredse med, at AlsFærgen nu bliver en del af BroBizz-samarbejdet, fordi en allerede velfungerende løsning dermed bliver integreret i ruten. Muligheden for at benytte BroBizz uden forudgående aftale med os vil ikke mindst gøre check-in og betaling langt hurtigere, siger Lindy Kjøller fra rederiet Færgen.

 
Samarbejdet mellem BroBizz A/S og rederiet Færgen har til hensigt at gøre det lettere at være rejsende i Danmark. Det vil således alt andet lige være en fordel at kunne gøre brug af samme automatiserede betalingsmiddel, uanset om man rejser med færge eller kører over en bro.

 
BroBizz kan i forvejen benyttes som betalingsmiddel på en lang række færgeoverfarter, betalingsveje og broforbindelser i Skandinavien, ligesom løsningen omfatter lufthavnsparkering i Kastrup og Billund samt gadeparkering i en række større europæiske byer.

 
Udover muligheden for at benytte BroBizz til AlsFærgen tilbyder Færgen både personbiler med og uden anhænger samt motorcykler en række særlige Bizz-aftaler med rabatter på billetprisen afhængig af kundernes rejsebehov. Samtidig med indførelsen af de nye Bizz-systemer udgår de eksisterende papkort til månedskort og 10-turskort. Disse kan refunderes frem til 1. juni 2017.
 

M/F Fynshav er den primære færge på ruten mellem Fynshav på Als og Bøjden på Fyn og blev indsat i 2015 med en fordobling af den hidtidige kapacitet til følge. Færgen kan rumme 90 biler og 550 passagerer og har gratis wi-fi. Overfarten varer 50 minutter. For at sikre timedrift i dagtimerne i sommersæsonen bliver ruten suppleret med færgen M/F Frigg Sydfyn.
 

Pr. 1. juni bliver det muligt at foretage check-in og betaling via BroBizz på AlsFærgen. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst