Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Aarhus Airport melder om vækst

Torsdag 26. maj 2016 kl: 10:00
Af: Redaktionen

Aarhus Airports 2015-regnskab blev torsdag godkendt på lufthavnens generalforsamling, hvor bestyrelsesformand Torben Boldsen blev genvalgt som formand. Lufthavnen flyver fremad og direktøren melder om stigning i passagertallet i årets første måneder

På generalforsamlingen blev der også valgt ny næstformand i bestyrelsen. Ny næstforman blev Peer H. Kristensen fra Visit Aarhus, der har været medlem af bestyrelsen siden 11. maj sidste år. 


- Vi er glade for, at Torben Boldsen som ventet er blevet genvalgt som formand for bestyrelsen på vores generalforsamling, da hans formandskab har været en rigtig god periode for lufthavnen med stort fokus på passagertilvækst, ruteudvikling og modernisering, siger Peter Høgsberg, der er administrerende direktør i Aarhus Airport. 


I relation til fokuspunkterne for lufthavnen i Tirstrup på Djursland fremhæver han blandt andet SAS’ nye rute til Stockholm-Arlanda, der åbnede i oktober sidste år, ansættelsen af lufthavnens nye Head of Airline Relations, David Surley, en gennemgribende renovering af passagerfaciliteterne i lufthavnen, hvis sidste fase i øjeblikket er i gang - samt den samlede klargøring og planlægning af lufthavnens rolle i forbindelse med, at Aarhus næste år er Europæisk Kulturhovedstad. Her kommer lufthavnen til at indgå i helt nye og utraditionelle roller som for eksempel vært for forskellige kulturelle arrangementer. 


- Ud over alle disse positive vækstelementer er det naturligvis også meget glædeligt, at passagertallene har oplevet en stor stigning i årets første måneder sammenlignet med samme periode sidste år. I april ser vi således en stigning på ikke mindre end 13,8 procent sammenlignet med samme måned sidste år, og vi forventer fortsat vækst og tilgang af nye ruter i løbet af 2017, siger Peter Høgsberg.



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Fagforbund taber sag mod ground handling-selskab
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- Stort batteri i Maglebylille skal lagre strøm til lufthavn på Amager
- Bombehunde kan sniffe en hel lastbiltrailer for sprængstoffer på få sekunder
- Lufthavn på Als udvider ledelsen
- Lufthavn løftede overskuddet op til knap 400 millioner kroner før skat
- Islandsk lavprisflyselskab havde en ret god februar
- SVM-Regeringen giver tilskud til indenrigsflytrafik
- Sydnorsk fjordby får flyforbindelse til København

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst